Η Nvidia έχει έτοιμο fix για το πρόβλημα του Discord που επιβραδύνει τη GPU σας

Σύμφωνα με ένα tweet της εταιρείας, το fix θα κατέβει στον υπολογιστή αυτόματα όταν συνδεθείτε στα Windows, οπότε δεν θα χρειαστεί να μπείτε στον κόπο να κατεβάσετε χειροκίνητα κάποιο driver ή να προχωρήσετε σε ενημέρωση λογισμικού.

Το πρόβλημα, το οποίο επηρέασε υπολογιστές με κάρτες όπως οι RTX 3080 και RTX 3060 Ti, φαίνεται ότι προκλήθηκε από μια πρόσφατη ενημέρωση του Discord. Αυτό εμπόδισε τις GPU να φτάσουν τα μέγιστα memory clocks τους, μια διαφορά κατά περίπου 200Mhz. Το πρόβλημα συνοδεύτηκε από μια μικρή μείωση της απόδοσης κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών, κάτι που δεν είναι ακριβώς ιδανικό, δεδομένου ότι το Discord έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθά να μιλάτε με τους φίλους σας ενώ παίζετε παιχνίδια.

Σύμφωνα με τη Nvidia, η διόρθωση έρχεται ως ενημέρωση του προφίλ της εφαρμογής. Μέχρι σήμερα ήταν δυνατή η χειροκίνητη εγκατάσταση, αλλά η διαδικασία απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί απλή. Συγκεκριμένα ο χρήστης έπρεπε να κατεβάσει πρώτα ένα profile manager, στη συνέχεια να κάνει export, editing και επανεισαγωγή του προφίλ.
 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss