Η Olivia Wilde φόρεσε τα πιο κομψά και οικονομικά sneakers αυτής της σεζόν

Τώρα μπορούν να γίνουν εύκολα δικά σου.

Η Olivia Wilde έχει συγκεντρώσει έντονα το ενδιαφέρον του Τύπου επάνω της το τελευταίο διάστημα. Η σχέση της με τον τραγουδιστή Harry Styles αποτελεί συνέχεια θέμα στα ξένα sites ενώ κάθε της εμφάνιση “βάζει φωτιά” στα φωτογραφικά φλας.

Η 36χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο “Tron Legacy”, έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ένα δικό της ξεχωριστό στυλ. Στην καθημερινότητά της η Olivia είναι ιδιαίτερα απλή αλλά παράλληλα κομψή και δεν είναι λίγες οι φορές που παραδίδει μαθήματα street style με τις off duty εμφανίσεις της.

Πριν λίγες ημέρες η Αμερικανίδα star εντοπίστηκε από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια μετακίνησής της στην πόλη. Η Olivia είχε casual διάθεση και έδειχνε πιο chic από ποτέ. Συγκεκριμένα φορούσε μαύρο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και από πάνω ένα υπέροχο μάλλινο πουλόβερ σε γαλάζιο χρώμα. Το look ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και φυσικά μια μάσκα προστασίας, το πιο αναπόσπαστο αξεσουάρ αυτής της περιόδου.

Ωστόσο εμείς εστιάσαμε στα παπούτσια της τα οποία όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω είναι ένα ζευγάρι δίπατα λευκά sneakers της εταιρίας Franco Sarto. Άνετα, στυλάτα και ευκολοφόρετα αποτελούν ιδανική επιλογή για τις πρωινές σου εξόδους και όχι μόνο. Τα καλά νέα είναι πως μπορούν να γίνουν δικά σου σε αρκετά προνομιακή τιμή αφού στοιχίζουν 90 δολάρια δηλαδή 75 ευρώ.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με αυτά τα λευκά sneakers της εταιρίας Franco Sarto. www.nordstrom.com

Δες επίσης:www.nordstrom.com

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερα ζευγάρια sneakers σαν αυτά της Olivia ώστε να επιλέξεις αυτό που θα γίνει δικό σου.

Στο video που ακολουθεί θα δεις καλύτερα την συγκεκριμένη εμφάνιση της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @truebotanicals

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss