Η OnePlus θα μπορούσε να ανακοινώσει δύο τηλέφωνα Nord μόνο λίγες μέρες μετά το OnePlus 8T

Εάν παρακολουθείτε τις φήμες για την OnePlus, θα γνωρίζετε ότι η εταιρεία σκοπεύει να πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις παρουσίασης κινητών τον Οκτώβριο. Έχουμε τώρα μια ακριβή ημερομηνία και ώρα για την τελευταία. Σύμφωνα με τον leaker Steve Hemmerstoffer, η OnePlus θα ανακοινώσει τα N10 και N100 στις 26 Οκτωβρίου στις 8:00 EDT.

Το Ν στους αριθμούς μοντέλου αυτών των δύο τηλεφώνων υποδηλώνει πιθανώς ότι ανήκουν στη σειρά Oneplus Nord. Περιμένουμε ότι τόσο το N10 όσο και το N100 θα φτάσουν στην Ευρώπη μετά την παρουσίαση τους. Παρακάτω είναι ότι γνωρίζουμε για τις δύο συσκευές:

OnePlus N10

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση του Android Central, το N10 θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 690 που υποστηρίζεται από 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει οθόνη 6,5 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο θέμα της φωτογραφίας, η OnePlus έχει προφανώς εξοπλίσει το τηλέφωνο με μια συστοιχία τετραπλής κάμερας που οδηγείται από έναν αισθητήρα 64MP. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο σε τιμή κάτω από 400 $.

OnePlus N100

Γνωρίζουμε πολύ λιγότερα για το N100. Αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είναι το OnePlus Clover για το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Αν συμβαίνει αυτό, περιμένουμε ότι το N100 θα διαθέτει ένα chipset Snapdragon 460, 4 GB μνήμης RAM, μια τριπλή σειρά φωτογραφικών μηχανών με πρωτεύοντα αισθητήρα 13MP και μπαταρία 6.000 mAh. Θα έρχεται επίσης με οθόνη 6,52 ιντσών με ανάλυση 720p. Το Clover φέρεται να κοστίζει περίπου 200 $ κατά την κυκλοφορία του.

Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι φήμες και υποθέσεις και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αλλά περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην ημερομηνία παρουσίασης των κινητών.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss