Η OnePlus τινάζει την μπάνκα στον αέρα στην Κίνα, περιμένουμε για Ευρώπη

Η OnePlus κέρδισε 100 εκατομμύρια γιουάν σε ένα λεπτό από το OnePlus 8T και 200 εκατομμύρια γιουάν σε 10 λεπτά. Το OnePlus 8T είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση στη χώρα του. Ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ και ίσως και κάθε προσδοκία της εταιρίας, αυτό το τηλέφωνο είχε ήδη κερδίσει 100 εκατομμύρια γιουάν (περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια) σε ένα λεπτό και 200 εκατομμύρια γιουάν (περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια) στα επόμενα 10 λεπτά.

Για δική σας ενημέρωση, το OnePlus 8T είναι φθηνότερο στην Κίνα σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, αλλά υπάρχουν πολλοί θαυμαστές της OnePlus που περίμεναν να δουν τις νέες δυνατότητες του OnePlus 8T σε όλο τον κόσμο και το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι με πόσες πωλήσεις θα ξεκινήσει το Oneplus 8T όταν θα κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Μαζί με την συνδεσιμότητα σε δίκτυα 5G, το τηλέφωνο διαθέτει το πιο πρόσφατο OxygenOS 11, βασισμένο στο Android 11. Προσφέρει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κέρδισε βαθμό A + από το DisplayMate για την καλύτερη οθόνη μέχρι σήμερα. Διαθέτει σύστημα διπλής μπαταρίας 4.500mAh με γρήγορη φόρτιση 65W.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss