Η Realme θα μπορούσε να λανσάρει το πρώτο τηλέφωνο Snapdragon 875 στον κόσμο στην σειρά 7

Η Qualcomm πιθανότατα θα παρουσιάσει το chipset Snapdragon 875 στην εκδήλωση του Δεκεμβρίου. Αυτό θα είναι το κορυφαίο chipset που θα εμφανίζεται σε μια σειρά premium smartphone Android. Αλλά αυτή τη φορά, θα μπορούσε να είναι το αντίστροφο. Η Realme λέγεται ότι είναι η πρώτη μάρκα που χρησιμοποιεί το επερχόμενο Snapdragon 875 SoC σε ένα μη ανακοινωμένο τηλέφωνο της σειράς Realme 7.

Σε μια δημοσίευση στο Weibo, ο αντιπρόεδρος της Realme Xu Qi υπαινίχθηκε την πιθανή σύνδεση μεταξύ της εταιρείας και της Qualcomm για το chipset Snapdragon 875. Αυτό το chipset πιθανότατα θα πάει μέσα σε ένα τηλέφωνο της σειράς Realme 7, το οποίο μπορεί τελικά να έχει premium χαρακτηριστικά και πιο υψηλή φυσικά τιμή. Έχουμε ήδη τα smartphone Realme 7, Realme 7 Pro και στη σειρά, αλλά υπήρξαν φήμες για περισσότερα μοντέλα της σειράς.

Δεν είμαστε σίγουροι για την ονομασία του αλλά το στοίχημα είναι στο Realme 7 Pro +. Αυτό το smartphone λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, κάτι που έχει νόημα επειδή το ίδιο το chipset θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτό το chipset θα μπορούσε επίσης να βρει χρήση σε ένα άγνωστο ακόμα τηλέφωνο για gamers στο οποίο η Qualcomm εργάζεται σε συνεργασία με την Asus.

Το Realme 7 Pro +, όπως αποκαλούμε το υποτιθέμενο μοντέλο, μπορεί να διαθέτει τη φιλόδοξη τεχνολογία γρήγορης φόρτισης 125W UltraDart. Αυτό το smartphone λέγεται επίσης ότι διαθέτει οθόνη με οπή διάτρησης. Προφανώς, θα υπάρχει υποστήριξη για συνδεσιμότητα 5G στο smartphone, τουλάχιστον για τις υποστηριζόμενες αγορές.

Ο επερχόμενος εμβληματικός επεξεργαστής της Qualcomm θα εμφανίζεται σε μια σειρά συσκευών, οι πρώτες από τις οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν στις Xiaomi, OnePlus και Oppo στις συσκευές της premium κατηγορίας. Η Xiaomi είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τα Mi 11 και Mi 11 Pro στις αρχές του επόμενου έτους, αλλά η Realme όπως όλα δείχνουν θέλει να προλάβει αυτή την κίνηση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss