Η Rebecca Minkoff, με μία edgy & θηλυκή «see-now-buy-now» συλλογή, καλωσορίζει την επόμενη άνοιξη

«Ήθελα πολύ αυτήν τη σεζόν τα μαλλιά στο show μου να αντικατοπτρίζουν το ανεπιτήδευτο και ελεύθερο πνεύμα που χαρακτηρίζει τη γυναίκα που φοράει τα ρούχα μου», είπε η Rebecca Minkoff και η ομάδα του TRESemmé έκανε το όραμά της πράξη.

H Rebecca Minkoff έκανε στη δουλειά της αυτό που όλες εμείς θέλουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας: skip στον χειμώνα και focus στην επόμενη άνοιξη. Γι’ αυτό για τη συλλογή της SS2021, η οποία παρουσιάστηκε στον τελευταίο όροφο των Spring Studios, στην Varick Street, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, φρόντισε να μας μεταφέρει σε ένα αισιόδοξο, φωτεινό και πολύχρωμο μέλλον. Άντλησε έμπνευση από την αντίθεση ανάμεσα στα λουλούδια της άνοιξης και της ενέργειας στο κέντρο της Νέας Υόρκης και παρουσίασε μία collection με bohemian αλλά και rock στοιχεία, με θηλυκό ύφος αλλά και ανδρόγυνα, δυναμικά κομμάτια.

Μία συλλογή που στο σύνολό της επιτρέπει στη σύγχρονη γυναίκα να εκφραστεί σε όλες τις στιγμές της ζωής. Τα best sellers κομμάτια του Fashion House, οι τσάντες, συμπληρώνουν με τρόπο καθοριστικό κάθε look της Minkoff και έρχονται την επόμενη σεζόν σε μια ποικιλία σχημάτων με έμφαση στα oversized σχέδια, στα studded πουγκιά, στις totes με κρόσσια και φυσικά στις πιο πρακτικές και κομψές crossbodies που μπορεί να κρατήσει μία γυναίκα με απαιτητικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά της.

Denim φορέματα, girly floral σύνολα, tops με τονισμένους ώμους, animal printed πουκάμισα, ψηλόμεσα δερμάτινα shorts και αιθέρια maxi dresses, συμπληρώνουν αρμονικά μία συλλογή που ισορροπεί ανάμεσα στην boho seventies αισθητική της Minkoff και στην urban θηλυκότητα που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που ζουν και εργάζονται στους φρενήρεις ρυθμούς των μεγαλουπόλεων. Η μόδα πρέπει να είναι «εύκολα προσβάσιμη», αν είναι απλή αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί μοναδικό τρόπο έκφραση για την ξεχωριστή προσωπικότητα της καθεμίας από εμάς. Να είναι «απτή» αλλά ποτέ κοινότυπη! Και με αυτήν την collection η σχεδιάστρια πέτυχε να βρει αυτήν τη χρυσή τομή του στυλ.
image00019
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και τα χτενίσματα των μοντέλων που μέσα στο κατάφυτο σκηνικό που δημιούργησε το brand για την παρουσίαση του show, έλαμπαν από υγεία και φυσικότητα. Τα χτενίσματα στην επίδειξη ήταν απλά και natural, κάτι που μπορείς να πετύχεις και εσύ εύκολα με το αγαπημένο προϊόν, Day2 Wave Enhancer, το οποίο φρεσκάρει αμέσως τα μαλλιά χαρίζοντας φυσικά «κύματα», όγκο και κίνηση. Λιτά, ανέμελα με κομψούς κυματισμούς μας έδειξα πώς τα προϊόντα TRESemmé αρκούν για να αναδείξουμε όλες την πιο όμορφη και λαμπερή πλευρά μας, τη φυσική!
2021 02 16 SPRING FASHION SHOW 743
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ψάχνεις #styleinspo, θυμήσου αυτό το fashion show εκεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αν έχεις σγουρά μαλλιά τόνισε τις μπούκλες σου με τον αφρό για μπούκλες Botanique Curl Conditioning Mousse που είναι εμπλουτισμένος με καρύδα και νερό κάκτου για φυσικά χτενίσματα ή με το Day2 Curl Boosting Foam που επαναπροσδιορίζει και φρεσκάρει άμεσα τα μαλλιά σου, για άψογες μπούκλες ακόμη και τις non-wash ημέρες. Αν πάλι έχεις ίσια χρησιμοποίησε λίγο Keratin Smooth Oil για να τα κάνεις να δείχνουν ακόμα πιο απαλά και λαμπερά. Φόρεσε το αγαπημένο σου printed φόρεμα, κράτησε μία hobo bag που θα ενέκρινε σίγουρα η Minkoff και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο! Με τα πιο ωραία μαλλιά και την πιο ωραία διάθεση!
2021 02 16 SPRING FASHION SHOW 247

Άλλωστε μην ξεχνάς: Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!
#NYFW21 #IStyleTo #TRESnyfw @tresemmegreece

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss