Η Reese Witherspoon φωτογραφήθηκε με τη μαμά και την κόρη της με το ίδιο κόκκινο κραγιόν!

Όλες ψάχνουμε εκείνο το κόκκινο κραγιόν που πάει σε όλες: από εμένα που είμαι 38 μέχρι εσένα που είσαι 20 και από εμένα που έχω την πιο σκούρα επιδερμίδα τα καλοκαίρια μέχρι εσένα που δεν σε πιάνει ο ήλιος nmt (aka no matter what)).

Από ότι φαίνεται, η Reese Witherspoon με την κόρη της και την μαμά της το έχουν βρει και πάει και στις τρεις εξίσου (όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο το γεγονός ότι μεταξύ τους μοιάζουν σαν… τρεις σταγόνες νερό)!

Η φωτογράφιση έγινε αρκετό καιρό πριν για την Vogue και κάτω από αυτή τη φωτογραφία η ηθοποιός και παραγωγός είχε πάρα πολλές ερωτήσεις για το ποιο ήταν αυτό το κραγιόν. Μάντεψε! Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει ένα χρόνο μετά.

Πρόκειται για το Westman Atelier Lip Suede της Gucci Westman το οποίο είναι το πιο έξυπνο κραγιόν που έχουμε δει αφού στην συσκευασία του που μοιάζει με σκιά θα βρεις τέσσερα διαφορετικά κόκκινα! Έξυπνο;

Last chance info: Το Lip Suede κοστίζει 85 δολάρια, θα το βρεις στο site της Gucci Westman και παρακάτω η ίδια η celebrity makeup artist μας δείχνει ένα masteclass για το πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss