Η Rihanna επέλεξε το πιο ανατρεπτικό χρώμα eyeliner για το cat eye look της

Πολύ εντυπωσιακό το μακιγιάζ της τραγουδίστριας!

Η Rihanna είναι ένα κορίτσι που δε φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της. Αντιθέτως, τις τολμά με περίσσιο θάρρος και χαρά. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που την έχουμε δει με ανατρεπτικά hair looks και εξεζητημένα μακιγιάζ να εντυπωσιάζει όποιον βρεθεί στο πέρασμα της. Η RiRi είναι, με λίγα λόγια, beauty mogul και το απέδειξε για ακόμη μια φορά σε πρόσφατη εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε πριν μερικές ημέρες να υιοθετήσει ένα make up look που αγαπά πολύ. Ποιο είναι αυτό; Το cat eye look. Η Rihanna επιλέγει πολύ συχνά στις εμφανίσεις της να δημιουργεί… γατίσιο μακιγιάζ που τονίζει τα εκφραστικά της μάτια και κάνει ακόμα πιο γοητευτικό το βλέμμα της. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν επέλεξε ούτε χρυσή ή καφέ σκιά με μαύρο μολύβι, ούτε midnight blue αποχρώσεις για το μακιγιάζ ματιών της.

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, η RiRi δημιούργησε cat eye look με eyeliner στο μπλε του κοβαλτίου, συνδυάζοντάς το απόλυτα με το trench coat που φορούσε. Το μακιγιάζ της ολοκλήρωσε με έντονο κόκκινο κραγιόν δημιουργώντας έτσι ένα bold make up look, που μας θύμισε πολύ τη δεκαετία των 60’s.

Και κάπως έτσι η Rihanna μάς έδωσε το απόλυτο #beautyinspo για τις πιο επίσημες περιστάσεις στις οποίες έχουμε να παρευρεθούμε αυτό το φθινόπωρο. Αν το look της σου φαίνεται αρκετά τολμηρό, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το cobalt blue eyeliner, αλλά να το συνδυάσεις με nude κραγιόν για ένα πιο «ήσυχο» look. Αν, από την άλλη, σου αρέσει να πειραματίζεσαι, τόλμησέ το και… περιμένουμε τις εντυπώσεις σου (τις δικές σου και των γύρω σου)!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Το πιο εύκολο face scrub με κανέλα είναι αυτό!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss