Η Rihanna επιστρέφει με το δεύτερο Savage X Fenty Fashion Show

Θα μεταδοθεί μέσω Amazon Prime στις 2 Οκτωβρίου.

Το πρώτο Savage X Fenty show, το οποίο παρουσιάστηκε στην περσινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα fashion events για τη χρονιά 2019 με πολλούς να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την ικανότητα της Rihanna να παρουσιάζει με τόσο όμορφο τρόπο το body positivity.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, λοιπόν, φαίνεται ότι δε σταματά με τίποτα- ούτε σε καιρούς πανδημίας- και έτσι ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι το δεύτερο Savage X Fenty Fashion Show θα παρουσιαστεί στις 2 Οκτωβρίου μέσω Amazon Prime.

Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει γνωστό το μέρος όπου θα παρουσιαστεί το show, όμως με ένα βίντεο η Rihanna ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο πολυαναμενόμενο event μόδας. Σε ρόλο μοντέλων, που θα παρουσιάσουν τη συλλογή της Rihanna, αναμένεται να δούμε τις: Bella Hadid, Paris Hilton, Demi Moore, Irina Shayk και Normani.

Το Fashion Show, όμως, δε θα σταματήσει εκεί. Στο stage θα ανέβουν και καλλιτέχνες, όπως οι Rosalia, Travis Scott, Bad Bunny, Mustard, Roddy Rich και Ella Mai για να ψυχαγωγήσουν με τις επιτυχίες τους το κοινό που θα παρακολουθεί online.

Η νέα συλλογή του lingerie brand θα είναι διαθέσιμη online στο Amazon και Savagex.com αμέσως μετά το show.

Διάβασε ακόμα: LFW S/S 2021: Η Victoria Beckham δίνει έναν σύγχρονο ορισμό της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss