Η Rita Ora έχει σήμερα γενέθλια κι εμείς βρήκαμε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της

Σαν σήμερα πριν 29 (ναι, τόσα είναι το ψάξαμε) ακριβώς χρόνια γεννήθηκε μια από τις αγαπημένες μας pop τραγουδίστριες αυτής της δεκαετίας. Είναι όμορφη, ξανθιά, γεννήθηκε στην Γιουγκοσλαβία αλλά έχει Βρετανική υπηκοότητα. Τα τραγούδια της έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο Youtube ενώ έχει υπάρξει υποψήφια πολλές φορές στα μουσικά βραβεία. Ας μην σε κρατάμε όμως άλλο σε αγωνία. Αναφερόμαστε στην εκρηκτική Rita Ora της οποίας τα hits έχεις σίγουρα χορέψει και τραγουδήσει αμέτρητες φορές.

Τα τραγούδια “Ηow We Do” , “RIP” και “Ηot Right Now” είναι μερικές από τις απόλυτες επιτυχίες της. Εμείς όμως έχουμε ακόμη ένα λόγο να τη θαυμάζουμε όλα αυτά τα χρόνια και αυτός είναι το απαράμιλλο στυλ της. Νεανικές, cool και μερικές φορές με υπερβολικές δόσεις glam, οι ενδυματολογικές επιλογές της δεν παύουν να μας δίνουν έμπνευση για τα δικά μας μελλοντικά outfits.

Με λίγα λόγια η Rita Ora είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται τους πειραματισμούς και τις αλλαγές. Το έχει αποδείξει άλωστε μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που η ίδια ποστάρει στα social media. Σήμερα η μέρα είναι δική της γι’ αυτό εμείς αποφασίσαμε να της πούμε τα «Χρόνια Πολλά» μέσα από αυτό το mini αφιέρωμα.

Δες επίσης: Holidate: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την Emma Roberts

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τις 10 καλύτερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας Rita Ora μέχρι σήμερα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss