Η Samsung επιβεβαιώνει ότι περισσότερα νέα smartphone της θα κυκλοφορούν χωρίς φορτιστές και ακουστικά

 Η Samsung έχει κάνει πολλές αλλαγές φέτος σχετικά με τη νέα σειρά των smartphone της. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι έφερε το S Pen στη σειρά S, αλλά ένα άλλο που αξίζει να επισημανθεί είναι η έλλειψη φορτιστή από το πακέτο λιανικής πώλησης των νέων ναυαρχίδων της: Galaxy S21, S21 + και S21 Ultra.

Φαίνεται ότι αυτές οι αλλαγές θα επεκταθούν και σε άλλες συσκευές Galaxy και δεν μιλάμε μόνο για την προσθήκη του S Pen σε περισσότερα smartphone και tablet. Προφανώς, η Samsung σχεδιάζει να στείλει περισσότερα από τα επερχόμενα smartphone της χωρίς φορτιστή. Σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, από το TM της Samsung επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται σταδιακά να αφαιρεί όχι μόνο φορτιστές, αλλά και ακουστικά από πακέτα λιανικής των smartphone της.

Πιστεύουμε ότι η σταδιακή αφαίρεση των φορτιστών και των ακουστικών από τη συσκευασία της συσκευής μας μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση ζητημάτων βιώσιμης κατανάλωσης και να αφαιρέσει κάθε πίεση που ενδέχεται να αισθάνονται οι καταναλωτές για τη συνεχή λήψη περιττά αξεσουάρ φορτιστή με νέα τηλέφωνα.

Από τη φωτεινή πλευρά, η εταιρεία της Νότιας Κορέας θα λανσάρει τουλάχιστον δύο γρήγορους ασύρματους φορτιστές τις επόμενες εβδομάδες. Ενώ οι φορτιστές είναι σαφώς αναγκαιότητα για τους χρήστες smartphone, τα ακουστικά είναι περισσότερο ένα μπόνους που οι εταιρείες ρίχνουν για να κάνουν τη συσκευασία πιο ελκυστική. Φαίνεται ότι ξεκινώντας φέτος, οι θαυμαστές της Samsung θα πρέπει να αγοράσουν και τα δύο ξεχωριστά εάν τα χρειάζονται, αλλιώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα προηγούμενα που είχαν.

Ελπίζουμε η εξέλιξη αυτής της νέας μόδας να μην είναι στο μέλλον ότι θα παίρνεις ένα άδειο κουτί και θα αγοράζεις ξεχωριστά την συσκευή, τις οδηγίες, τον φορτιστή, τα ακουστικά κτλ. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss