Η Samsung Electronics ξεδιπλώνει την Τεχνολογία Επικοινωνίας επόμενης γενιάς στο πρώτο Samsung 6G Forum

Το Forum, με θέμα «The Next Hyper-Connected Experience for All», χωρίζεται σε δύο μέρη και μεταδίδεται ζωντανά μέσα από το κανάλι της Samsung στο YouTube. Κάθε μέρος του συνεδρίου αποτελείται από ομιλίες ειδικών από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία, που ειδικεύονται στις τεχνολογίες επικοινωνιών επόμενης γενιάς, ενώ τις ομιλίες θα ακολουθήσει ομαδική συζήτηση σε πάνελ.

«Οραματιζόμαστε ότι το 6G θα προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες στους ανθρώπους, μέσω της εξέλιξης της υπερ-συνδεσιμότητας. Αυτή η σκέψη αποτελεί το θεμέλιο του οράματός μας για το 6G», δήλωσε ο Sebastian Seung, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Samsung Research. «Πιστεύουμε, ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το 6G. Η διαμόρφωση του 6G θα χρειαστεί πολλά χρόνια, όπως συνέβη και με τις προηγούμενες γενιές, ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθούν και πολλές συζητήσεις και συνεργασίες μεταξύ των φορέων της βιομηχανίας και του ακαδημαϊκού κόσμου».
Πρώτο Μέρος – 6G Air Interface

Το πρώτο μέρος πραγματεύεται τη θεματική «6G Air Interface». Την κεντρική ομιλία θα απευθύνει ο Jeffrey Andrews, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin, με τίτλο «Deep Learning in the 6G Air Interface». Η ομιλία πραγματεύεται τον τρόπο που η βαθιά μάθηση (deep learning) θα αποτελέσει βασική τεχνολογία για την εκκίνηση του 6G, συνεισφέροντας στη σημαντική πρόοδο του τομέα air interface (σύνδεσμος επικοινωνίας μεταξύ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss