Η Selena Gomez δεν κοιμάται χωρίς να κάνει ντεμακιγιάζ – Το TikTok video με την beauty routine της

Η Selena Gomez χρησιμοποιεί το TikTok για να μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς της, (θυμήσου το hack για τις κάτω βλεφαρίδες)! Τώρα, μας δείχνει τη ρουτίνα που ακολουθεί για να ενυδατώσει και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα του προσώπου της.
Η Selena Gomez, σε πρόσφατο βίντεο  που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, μας δείχνει να απολαμβάνει την ώρα του skincare! Πάμε να δούμε μαζί τα βήματα που ακολουθεί.

Το TikTok hack της Selena Gomez με τη mascara έγινε viral και θα αλλάξει το βλέμμα σου
Η Selena Gomez μας δείχνει τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της στο TikTok
Πρώτα, η Selena ψεκάζει καλά το πρόσωπό της με ένα Water Facial Spray και συνεχίζει με αφρό καθαρισμού, απλώνοντας μια μικρή ποσότητα στο δέρμα της. Στη συνέχεια αφαιρεί το μακιγιάζ της.

@selenagomez

♬ Dreams (2004 Remaster) – Fleetwood Mac

Μόλις καθαρίσει την επιδερμίδα της, η Selena χρησιμοποιεί serum προσώπου και ματιών, το οποίο και εφαρμόζει σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή κάτω από τα μάτια αντίστοιχα. Μετά, βουρτσίζει τα δόντια της, και περνάει στην ενυδάτωση του προσώπου, χρησιμοποιώντας -φυσικά- ενυδατική κρέμα. Απλώνει την κρέμα στο πρόσωπο και τον λαιμό της και την τρίβει απαλά στο δέρμα της, κάνοντας μασάζ.

Do it like Selena!
Σαν τελευταίο βήμα χρησιμοποιεί eye patches, εμποτισμένα με χρυσό, τα οποία έχουν σκοπό να συσφίξουν ορατά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Glam!
[embedded content]
Ενώ τα αφήνει για λίγα λεπτά κάτω από τα μάτια, η Selena τα αφαιρεί και τελειώνει τη ρουτίνα της ενυδατώνοντας τα χείλη της με ένα lip balm. Δεν είμαι σίγουρη ποια γεύση προτιμά η Selena, αλλά η συσκευασία είναι λευκή, επομένως θα μπορούσε να είναι Vanilla. So yummy!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss