Η Shay Mitchell αποκάλυψε όλα τα βήματα του καθημερινού μακιγιάζ της

Το μακιγιάζ είναι μια παντοτινή αγάπη που ξεκινά για όλα τα κορίτσια εκεί γύρω στην εφηβεία. Δοκιμάζουμε τα καλλυντικά της μαμάς μας, δανειζόμαστε στα κρυφά το αγαπημένο της κραγιόν για να πάμε στο πάρτι της κολλητής μας και κρατάμε λίγα χρήματα από το χαρτζιλίκι μας για να κάνουμε τις beauty αγορές μας όταν έρθουν οι εκπτώσεις. Έλα, παραδέξου το! Τα έχεις κάνει όλα όσα σου περιγράφουμε.

Ακόμα, όμως, πιο ενδιαφέρων γίνεται ο κόσμος του μακιγιάζ όταν οι αγαπημένες μας stars αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, μοιράζονται μαζί μας κόλπα που έχουν μάθει από τους make up artists με τους οποίους συνεργάζονται πολλά χρόνια και… κάπως έτσι μάς βάζουν στο τρυπάκι να τα δοκιμάσουμε και εμείς.

Ακριβώς έτσι αισθανθήκαμε όταν πρόσφατα είδαμε ένα βίντεο που πόσταρε στο Instagram της η Shay Mitchell. Η ηθοποιός έδειξε βήμα-βήμα το καθημερινό, δεκάλεπτο μακιγιάζ της και πραγματικά μάς εντυπωσίασε το πόσο απλό και εύκολο είναι. Μπορείς- εννοείται- να το κάνεις κι εσύ και να μάθεις όλα τα βήματα που ακολουθεί η star παρακολουθώντας το βίντεο, αλλά και βλέποντας την παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Θυμάσαι τα μακριά μαλλιά της Camila Cabello; Ξέχασέ τα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss