Η Snap ανακοίνωσε το drone «Pixy» για selfies με τιμή $230

Η Snap ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν hardware που σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το κοινωνικό δίκτυο Snapchat. Έτσι, μετά τα γυαλιά Snap Spectacles, η εταιρεία ανακοίνωσε το drone Pixy.

Με τιμή $230, το μικρό drone της Snap είναι ουσιαστικά μία κάμερα μεγέθους τσέπης που μπορεί και πετάει. Στο πάνω τμήμα του Pixy υπάρχει ένα κουμπί, με το πάτημα του οποίου μπορεί να ενεργοποιηθεί μία από τις τέσσερις προκαθορισμένες διαδρομές πτήσης, με το drone να μπορεί να ίπταται σε σταθερή θέση από το έδαφος, να κινείται κυκλικά ή να ακολουθεί τον χειριστή χωρίς τη χρήση χειριστηρίου.
Το Pixy διαθέτει δύο κάμερες. Η πρώτη χρησιμεύει για την πορεία της πτήσης και την προσγείωση (έχει τη δυνατότητα να «προσγειώνεται» στο χέρι σας μετά το τέλος μία πτήσης) και η δεύτερη χρησιμεύει για την εγγραφή βίντεο 2.7K. Τα αρχεία βίντεο στη συνέχεια μεταφέρονται και αποθηκεύονται στο Snapchat Memories, με τoν χρήστη να έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα εργαλεία επεξεργασίας του Snapchat προτού μοιραστεί το περιεχόμενο που επιθυμεί στο κοινωνικό δίκτυο.  
Για την ώρα, η Snap δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για τη συσκευή, ωστόσο σύμφωνα με τη Joanna Stern της Wall Street Journal, η μπαταρία του επαρκεί για τέσσερις πτήσεις προτού χρειαστεί επαναφόρτιση. Η Snap πουλάει επίσης έξτρα επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τη συσκευή και άλλα αξεσουάρ ή και bundles.

Η Snap εργάζεται για την ανάπτυξη του drone εδώ και αρκετό καιρό. Οι πρώτες φήμες μάλιστα για την συσκευή κυκλοφόρησαν το 2017. Το Pixy είναι διαθέσιμο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss