Η TCL ανακοινώνει τα low budget κινητά TCL 20 5G και TCL 20 SE [CES 2021] | TechNode.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία

Share the load!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η TCL άρχισε να κυκλοφορεί τα δικά της smartphones με το δικό της brand μόλις από πέρυσι και θα λέγαμε ότι τα πήγε εξαιρετικά, αφού κυκλοφόρησε αρκετές αξιόλογες συσκευές.

Μπορούμε να περιμένουμε και το 2021 να είναι έτσι παραγωγικό και από ότι δείχνουν τα πράγματα θα είναι αφού η TCL επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε smartphone στη νέα σειρά TCL 20, πιθανότατα συμπεριλαμβανομένου ενός πιο φιλόδοξου μοντέλου, όπως μια τελική έκδοση μιας από τις κυλιόμενες ή πτυσσόμενες ιδέες της.

Προς το παρόν κάνει ποδαρικό με τα νέα TCL 20 5G και το TCL 20 SE.

TCL 20 5G

Το TCL 20 5G είναι το τρίτο smartphone 5G στη σειρά της εταιρείας, πριν από το TCL 10 5G του περασμένου έτους και το αποκλειστικό TCL 10 5G UW της Verizon. Έχει οθόνη Full HD + 6,67 ιντσών με κεντρική στοίχιση, με μια μπροστινή κάμερα 8 megapixel ενσωματωμένη στην οθόνη με τεχνολογία “NXTVISION” καθώς και υποστήριξη HDR10, μετατροπή SDR σε HDR σε πραγματικό χρόνο για βελτιωμένη ακρίβεια χρώματος.

Στο εσωτερικό κρύβεται ένα από τα chipset Snapdragon 690 5G της Qualcomm, το μόντεμ για δίκτυα sub-6 5G, 6 GB μνήμης RAM, 128 GB ή 256 GB χώρος αποθήκευσης και μπαταρία 4.500 mAh. Στην πίσω πλευρά υπάρχει η κάθετη διάταξη των καμερών με μια κύρια κάμερα 48 megapixel με διάφραγμα f / 1.8, μία εξαιρετικά ευρεία 8 megapixel με οπτικό πεδίο 118 μοιρών και κάμερα μακρο στα 2 megapixel.

Το TCL 20 5G θα φοράει το Android 10 και αναμένεται να διατεθεί στα 299 €.

TCL 20 SE

Το TCL 20 SE, θα λέγαμε είναι ένα προσιτό smartphone που δίνει βάση στα πολυμέσα αφού έχει πιο μεγάλη οθόνη 6,82 ιντσών, 20,5: 9 Full HD +, ενισχυμένη από την τεχνολογία NXTVISION όπως και το TCL 20 5G. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι τα διπλά ηχεία του TCL 20 SE έχουν διευθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να τους εμποδίζει να μπλοκάρουν κατά το κράτημα του τηλεφώνου και ότι το τηλέφωνο διαθέτει πιστοποίηση ήχου Hi-Res.

Εάν χρειάζεστε απόδειξη της εστίασης προϋπολογισμού του TCL 20 SE, μην ψάχνετε περισσότερο από το chipset Snapdragon 460 σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM και 64 GB η 128 GB αποθηκευτικό χώρο. Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικά πράγματα που αναμφισβήτητα κάνουν το SE μια καλύτερη συσκευή. Πρώτον, φοράει το Android 11 αντί για Android 10 και έχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη (5.000mAh) μπαταρία από το TCL 20 5G.

Στις κάμερες τώρα διαθέτει μία κύρια κάμερα 48 megapixel, f / 2.0 ή ένα shooter 16 megapixel με μεγαλύτερα pixel αισθητήρα και διάφραγμα f / 1.8, μαζί με κάμερα 5 megapixel, μία κάμερα μάκρο στα 2 megapixel και αισθητήρα βάθους 2 megapixel.

Και όλα αυτά στα 149 € μόνο.

Πέρα από αυτές τις νέες συσκευές η TCL δεν κάθετε με σταυρωμένα τα χέρια αφού διερευνά επίσης τρόπους αλληλεπίδρασης των smartphones της με άλλες συσκευές, εντός και εκτός του οικοσυστήματος της. Η εταιρεία αναφέρει ότι τα τηλέφωνα της μπορούν να αντικατοπτρίζουν αποτελεσματικά τις οθόνες τους σε tablet και τηλεοράσεις TCL, μαζί με λειτουργίες που βασίζονται σε Bluetooth, WiFi και NFC για να διευκολύνουν τις απλές μεταφορές μεταξύ τηλεφώνων και υπολογιστών.

Ωραία λοιπόν κινητά και σε πολύ καλές τιμές , άντε να δούμε αν μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιο από αυτά για ένα review.

Share the load!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss