Η teen που με το στυλ της κατάφερε να γίνει η βασίλισσα του TikTok

Η Charlie Grace D’ Amelio έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του TikTok. Η 16χρονη Αμερικανίδα κατάφερε να σπάσει ρεκόρ αφού είναι η πρώτη που ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως μέσα σε μόλις ένα χρόνο άφησε πίσω της διαδικτυακούς stars όπως η Addison Rae και πολλοί άλλοι. Με το δικό της ξεχωριστό στυλ έγινε viral, εκτόξευσε την αξία της και δέχθηκε προτάσεις από μεγάλους οίκους μόδας και brands.

Η Charlie είναι πολύ δημοφιλής και στο Instagram όπου μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της αλλά και τα μοντέρνα looks της. Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans την ακολούθησαν κι εκεί με αποτέλεσμα να μετρά σήμερα 35 εκατομμύρια followers. Ο χορός, η κίνηση αλλά και το ακαταμάχητο στυλ της, την έφεραν στην κορυφή. Σύγχρονη, γλυκιά και δυναμική, η νεαρή star με τις ροζ ανταύγειες κατάφερε να χορέψει μαζί με την Jennifer Lopez #SuperBowlChallenge. 

Την ίδια ώρα γνωστοί σχεδιαστές την κάλεσαν ως VIP στις επιδείξεις τους ενώ μεγάλα brands την έχουν ως ambassador στα προϊόντα τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Charlie D’ Amelio ή αλλιώς η βασίλισσα του TikTok μας αρέσει πολύ και όχι άδικα.

Δες επίσης: 5 nail art και 5 βερνίκια για να βάψεις μόνη σου τα νύχια στο σπίτι 

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Tiktoker.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss