Η Victoria Beckham δουλεύει από το σπίτι και παραδίδει μαθήματα στυλ

Αποδεικνύει πως μπορούμε να είμαστε κομψές ακόμη και εν μέσω κατ’ οίκον περιορισμού.

Η Victoria Beckham θεωρείται μια από τις πιο όμορφες και classy γυναίκες της παγκόσμιας showbiz. Έγινε ακόμη πιο γνωστή στο ευρύ κοινό μετά το γάμο της με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, David Beckham, με τον οποίο έχουν φτιάξει μια αξιοθαύμαστη οικογένεια. Η αλήθεια όμως είναι πως η πρώην τραγουδίστρια μας είχε απασχολήσει έντονα στο παρελθόν όσο ήταν ακόμη μέλος του γυναικείου συγκροτήματος “Spice Girls”.

Σήμερα η 46χρονη έχει κάνει στροφή στην καριέρα της αφού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό της ομώνυμο brand ρούχων, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια φημίζεται για τις minimal, σικάτες ενδυματολογικές της επιλογέ ενώ κάθε της δημόσια εμφάνιση κάνει τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά. Η Beckham θέλοντας να συμβαδίσει με τις ανάγκες της εποχής, αποφάσισε να λανσάρει μια νέα συλλογή ρούχων που δίνει έμφαση στο loungewear.

Μαλακά πουλόβερ σε εντυπωσιακά χρώματα, κομψά co-ords και άνετα τζιν παντελόνια, αποτελούν την πρόταση της Victoria Beckham για όσο καιρό συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι. Η ίδια δεν δίστασε να τα φορέσει και αργότερα να ανεβάσει τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Ιnstagram, δίνοντάς μας το τέλειο preview της επερχόμενης συλλογής.

Δες επίσης: Oι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας μας δείχνουν τα αγαπημένα τους all-brown outfits 

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλα τα στυλάτα, homewear ντυσίματα της αγαπημένης μας Victoria.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss