Η Xiaomi ανακοινώνει την MIUI 12 Global stable beta για το Redmi Note 7

Η Xiaomi άρχισε να εξάγει το MIUI 12 beta ROM για χρήστες της Global συσκευής του Redmi Note 7. Προς το παρόν, το λογισμικό που βασίζεται στο Android θα πρέπει να αρχίσει να φθάνει σε ορισμένα επιλεγμένα smartphone Redmi Note 7 ως over-the-air ( OTA) ενημέρωση. Οι συσκευές με ROM Ινδονησίας ή Ρωσίας θα ακολουθήσουν σύντομα.

Το έπος του MIUI 12 συνεχίζεται με το Global μοντέλο του Redmi Note 7 να είναι ένα από τα πιο πρόσφατα smartphone που βλέπει το skin της Xiaomi να έρχεται στο δρόμο του. Η ενημέρωση έχει ήδη κυκλοφορήσει σε συσκευές στην Κίνα και την Ινδία, με ορισμένους χρήστες της παραλλαγής της Ευρώπης να λαμβάνουν επίσης το MIUI 12 πρόσφατα. Μια επίσημη ανάρτηση στο φόρουμ της κοινότητας Mi επιβεβαίωσε ότι είναι πλέον το Global Redmi Note 7 που έρχεται στις συσκευές.

Το λογισμικό, έκδοση V12.0.1.0.QFGMIXM (“MI” για Global συσκευές), έχει προωθηθεί σε τυχαία smartphone Redmi Note 7 σε μορφή beta, οπότε ενδέχεται να εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή σφάλματα για να αντιμετωπίσει η Xiaomi. Υπάρχουν ορισμένες πηγές που προσφέρουν συνδέσμους λήψης για αυτήν τη συγκεκριμένη ενημέρωση. Ωστόσο, όπως πάντα η Xiaomi προειδοποιεί να μην κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος ROM.

Εάν όλα πάνε ομαλά, τότε θα ξεκινήσει μια ευρύτερη δημόσια έκδοση του MIUI 12 για τους ιδιοκτήτες του global μοντέλου μέσα σε μια εβδομάδα περίπου. Οι χρήστες του Redmi Note 7, είτε με τη συσκευή Ινδονησίας είτε με της Ρωσίας, αναμένεται να αρχίσουν να λαμβάνουν το MIUI 12 πολύ σύντομα. Το Redmi Note 7 κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 και κυκλοφόρησε με το MIUI 10 με βάση το Android 9 Pie.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss