Η Xiaomi ετοιμάζεται να προσθέσει ένα μοντέλο Lite μεσαίας κατηγορίας στη σειρά Mi 11

Μετά την κυκλοφορία του Mi 11 τον περασμένο μήνα, η Xiaomi προετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει μια έκδοση “Lite” της συσκευής. Η επερχόμενη συσκευή έχει ήδη πιστοποιηθεί από το FCC και εμφανίζεται με τον αριθμό μοντέλου M2101K9AG. Παρακάτω είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το Mi 11 Lite μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με την καταχώριση πιστοποίησης στην FCC, η επερχόμενη συσκευή Xiaomi θα διαθέτει μπαταρία 4.150mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W, μνήμη RAM 6 GB και αποθήκευση 64 GB ή 128 GB. Παρόλο που η καταχώρηση δεν αποκαλύπτει το όνομα της συσκευής όταν θα κυκλοφορήσει, η παραπομπή των IMEI των συσκευών που υποβάλλονται στην κατάθεση αποκαλύπτει ότι θα ονομάζεται Xiaomi Mi 11 Lite. Ο συνεχώς αξιόπιστος tipster Xiaomi @kacskrz πρόσθεσε επίσης ότι η συσκευή θα αναφέρεται με το κωδικό όνομα “courbet”.

Είναι ενδιαφέρον ότι μια προηγούμενη διαρροή υποδηλώνει ότι το “courbet” θα ήταν στην πραγματικότητα το POCO F2. Αυτό μπορεί να εξακολουθεί να ισχύει, καθώς το POCO έχει ιστορικό επαναπροσδιορισμού υφιστάμενων συσκευών Xiaomi για συγκεκριμένες αγορές. Έτσι, η επερχόμενη συσκευή θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ως POCO F2 στην Ινδία και Mi 11 Lite παγκοσμίως. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχουμε στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Παρόλο που η καταχώρηση στην FCC δεν αποκαλύπτει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Mi 11 Lite, μια πρόσφατη ανάρτηση στο κανάλι Telegram XiaomiUI επισημαίνει ορισμένες πρόσθετες προδιαγραφές για έναν κωδικό συσκευής που ονομάζεται “courbet” Η ανάρτηση ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, κύρια κάμερα 64MP, κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας, κάμερα macro και κάμερα βάθους. Προσθέτει επίσης ότι η συσκευή θα προσφέρει υποστήριξη NFC εκτός της ινδικής αγοράς και θα βασίζεται στον Snapdragon SM7150 (Snapdragon 730, 730G ή 732G). Προς το παρόν, δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τις προδιαγραφές που κοινοποιήθηκαν στη διαρροή.

Επιπλέον, ένας YouTuber από το Βιετνάμ που ονομάζεται The Pixel ισχυρίζεται επίσης ότι έχει διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το Mi 11 Lite. Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ο YouTuber αποκάλυψε ότι η επερχόμενη συσκευή θα συσκευάσει μια τριπλή ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος με μια κύρια κάμερα 64MP, μια δευτερεύουσα κάμερα 8MP και μια τρίτη κάμερα 5MP. Επιπλέον, προσθέτει ότι θα διαθέτει το τσιπ Snapdragon 732G της Qualcomm, οθόνη IPS 120Hz, μνήμη RAM 6 GB και αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης μερικά renders της συσκευής που παρουσιάζουν σχέδιο παρόμοιο με το Mi 11 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένες από τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο βίντεο δεν συμφωνούν με τις λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στη διαρροή του XiaomiUI. Αν και είναι πολύ πιθανό για τη Xiaomi να κυκλοφορήσει δύο ελαφρώς διαφορετικές παραλλαγές της συσκευής σε διαφορετικές αγορές-στόχους, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ίδιο μέχρι να δούμε μια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss