Η Xiaomi κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο που αναδεικνύει το Ultra Night Video στο Mi 11 5G

Το Xiaomi Mi 11 ανακοινώθηκε παγκοσμίως νωρίτερα αυτό το μήνα και ως το κορυφαίο μοντέλο της Xiaomi, θα περιμένατε να προσφέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι το Ultra Night Video. Και αυτό συμβαίνει να είναι το θέμα ενός διαφημιστικού βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα από τον κινέζικο κατασκευαστή. Η Xiaomi είναι πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων στον κόσμο χάρη στις τιμωρίες των ΗΠΑ εναντίον της Huawei και της πώλησης της τελευταίας μάρκας Honor.

Το βίντεο για το Ultra Night Video του Xiaomi Mi 11 ξεκινά δείχνοντας μια εγγραφή βίντεο μιας τριάδας τζαζ στη σκηνή. Μετά από ένα σήμα από τον ντράμερ, τα φώτα της σκηνή; σβήνουν και το Xiaomi M11 ξεκινά την εγγραφή σε λειτουργία Ultra Night Video. Υποθέτοντας ότι η Xiaomi δεν χρησιμοποίησε κόλπα, το τηλέφωνο τραβάει καθαρά και ευκρινή βίντεο ακόμα και σε συνθήκες σκοτεινού φωτισμού.

Το Xiaomi Mi 11 παρουσιάστηκε πρόσφατα και διαθέτει οθόνη 6,8 ιντσών με ανάλυση 1440 x 3200 και λόγο διαστάσεων 20: 9. Ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz σημαίνει ότι η οθόνη ενημερώνεται 120 φορές το δευτερόλεπτο για ομαλή κύλιση και κίνηση. Η συσκευή τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 888 5nm και διαθέτει 8 GB μνήμης LPDDR5 και αποθήκευση 128 GB / 256 GB. Η σειρά φωτογραφικών μηχανών στο πίσω μέρος οδηγείται από κάμερα ευρείας γωνίας 108MP, κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP, κάμερα macro 5MP και μπροστινή κάμερα selfie 20MP. Στο εσωτερικό υπάρχει μια μπαταρία 4600mAh και η συσκευή τρέχει MIUI με βάση το Android 11.

Ένα άλλο διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Xiaomi είναι το επίσημο βίντεο Teardown που αναφέρει ορισμένες από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, όπως την υποστήριξη για 5G και το γεγονός ότι το Mi 11 είναι ένα τηλέφωνο με δυνατότητα 5G εξοπλισμένο με δυνατότητες Dual Sim και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση 50W. Το UFS 3.1 σημαίνει ότι οι εφαρμογές ανοίγουν γρηγορότερα και η Harman Kardon παρέχει το σύστημα διπλών ηχείων στο τηλέφωνο. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη διπλασιάζεται επίσης ως οθόνη καρδιακού ρυθμού.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss