Η Zendaya άλλαξε πάλι τα μαλλιά της και είναι απλά πανέμορφη

Η Zendaya είναι το teen icon που λατρεύουμε να παρακολουθούμε. Έχει απίστευτη αίσθηση του στυλ, ενώ τολμά ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της εντυπωσιάζοντας τους fans της τις περισσότερες φορές. Το ίδιο ακριβώς έκανε και πριν λίγα 24ωρα.

Η πανέμορφη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και όλοι παρατηρήσαμε τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της. Η Zendaya έχει πλέον ξανθές ανταύγειες, αλλά όχι τις κλασικές, έτσι όπως τις ήξερες μέχρι και σήμερα.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, η 24χρονη star έβαψε ξανθά τα μαλλιά της σε μερικά σημεία και κυρίως στη δεξιά και αριστερή πλευρά του κεφαλιού της. Φυσικά, τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά» με τους ακολούθους της να γράφουν ότι αγαπούν το νέο της hair look και ότι τα νέα της μαλλιά είναι απλά τέλεια.

Εσένα πώς σου φαίνονται; Να σου θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβριο η Zendaya είχε προχωρήσει σε μία ακόμη αλλαγή κάνοντας τα μαλλιά της box braids και συγκεντρώνοντας και πάλι τα πιο θετικά σχόλια. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ηθοποιός δε φοβάται τις αλλαγές και τολμά σε κάθε ευκαιρία να ανανεώσει την εμφάνισή της.

Διάβασε ακόμα: Όλες οι φορές που η Sarah Hyland μας εντυπωσίασε με το στυλ της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss