Θέλετε να μάθετε τι smartphone χρησιμοποιεί ο CEO της Xiaomi; Βασικά τ

Ο Lei Jun – ο διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi – δημοσίευσε το smartphone της επιλογής του στο κινεζικό δίκτυο Weibo. Και υπάρχουν στην πραγματικότητα τέσσερα μοντέλα τα οποία έδειξε ότι χρησιμοποιεί.

Τώρα, αυτό μπορεί να είναι ένα περίτεχνο κόλπο δημοσίων σχέσεων, αλλά εξακολουθεί να είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα ακριβή μοντέλα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα τέσσερα τηλέφωνα αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου της Xiaomi – το Xiaomi 12, το Xiaomi Mi 11 Ultra, το Redmi Note 11T Pro και το Xiaomi Civi.
«Μπορείτε να δείτε ότι έχω αλλάξει αρκετά κινητά τηλέφωνα πρόσφατα στο Weibo και ανησυχείτε που άλλαξα ξανά κινητά τηλέφωνα. Στην πραγματικότητα, αυτά τα τηλέφωνα είναι όλα στο γραφείο μου και συχνά τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα». (Μετάφραση από τα κινέζικα, εδώ ευχαριστούμε το Google Translate!)

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα tease για το Xiaomi 12 Ultra εδώ, καθώς όλα τα τηλέφωνα σε αυτήν την εικόνα έχουν κυκλοφορήσει επίσημα (το Xiaomi Civi κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021, στην πραγματικότητα). Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να μάθετε πώς χρησιμοποιείτε τέσσερα τηλέφωνα ταυτόχρονα, αλλά μπορεί να είναι απλώς ένα μεταφραστικό τεχνούργημα.

Μπορείτε να δείτε τις κριτικές (μας έλειψε μόνο το Civi) και να δείτε τι είναι για εσάς. Το Redmi Note 11T Pro είναι ένα από τα τηλέφωνα με τη μεγαλύτερη φόρτιση εκεί έξω (τρελός φορτιστής 120W στο κουτί) και το Xiaomi Mi 11 Ultra εξακολουθεί να είναι το μόνο τηλέφωνο που διαθέτει οθόνη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss