«Θαυματουργή θεραπεία»: Ασυνείδητοι πίνουν χλωρίνη για να αντιμετωπίσουν τον κοροναϊό | in.gr

Μεγάλες ποσότητες χλωρίνης εξακολουθούν να αγοράζουν καταναλωτές στις ΗΠΑ, οι οποίοι θεωρούν πως είναι μια «θαυματουργή θεραπεία» ενάντια στην πανδημία του κοροναϊού παρά τις προειδοποιήσει της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων ότι η κατανάλωση του υγρού μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, η χλωρίνη πωλείται στην πλατφόρμα της Amazon με την επωνυμία « CD Kit» και «NatriChlor». Οι πωλητές ωστόσο επισημαίνουν πως το υγρό «δεν ενδείκνυται για εσωτερική χρήση».

Σοκάρουν τα σχόλια

Τα σχόλια από τους πελάτες της εταιρείας αποκαλύπτουν μια διαφορετική ιστορία και στην κυριολεξία σοκάρουν. Οι χρήστες συζητούν πόσες σταγόνες χλωρίνης θα καταπιούν και εξηγούν ότι πίνουν τη χημική ουσία που αποκαλούν «MMS» για «απολύμανση», μια φράση που αντανακλά τις αμφιλεγόμενες παρατηρήσεις του Ντόναλντ Τραμπ τον Απρίλιο ότι οι ενέσεις απολυμαντικών θα μπορούσαν να θεραπεύσουν από τον κοροναϊό.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ένας αγοραστής αναφέρει πως η οικογένειά του άρχισε να πίνει το υγρό αμέσως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας στις ΗΠΑ. «Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην το πιστεύουν, αλλά είμαι βέβαιος ότι μας βοήθησε πολύ».

Ένας άλλος πάλι έγραψε: «Η μητέρα μου, η οποία είναι 77 ετών, διαγνώστηκε με Covid-19 και μεταξύ άλλων έπασχε από στομαχικές διαταραχές, κόπωση και πονοκέφαλο. Μόλις άρχισε να πίνει «MMS» την επόμενη μέρα, ήταν ήδη καλύτερα».

Οι υποστηρικτές του «MMS» ισχυρίζονται ότι αποτελεί θεραπεία για όλες σχεδόν τις ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της ελονοσίας, του HIV/AIDS, του καρκίνου και τώρα του Covid-19.

Γράψτε το σχόλιό σας

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss