Θα κόψεις πίτα στο Zoom με τη δουλειά σου; Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι εντυπωσιακή!

Απλά styling tips που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ακόμα και πίσω από την οθόνη του laptop σου.

Σε λίγες μέρες θα βρεθείς διαδικτυακά με ολόκληρο το γραφείο και όλους τους συναδέλφους σου μετά από πολύ καιρό. Η αφορμή είναι ευχάριστη: το virtual κόψιμο της ετήσιας πίτας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σε έχει ήδη καταβάλει ένα μικρό άγχος που ξαφνικά θα σε δουν πάλι τόσοι άνθρωποι και μάλιστα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Γιατί μπορεί να γράφουμε από το #lockdown1 πως κάνει καλό στην ψυχολογία μας να κυκλοφορούμε μέσα στο σπίτι και να δουλεύουμε φορώντας άνετα αλλά «κανονικά ρούχα» -όχι μόνο φόρμες και πιτζάμες- αλλά στην πράξη ελάχιστες από εμάς κάνουμε κάτι τέτοιο σε καθημερινή βάση.

Γι΄αυτό αυτή η online συγκέντρωση είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βαφτούμε ελαφριά, να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω το χτένισμά μας, να βγάλουμε τα hoodies και να φορέσουμε πουκάμισο. Είναι μία ευκαιρία, εν ολίγοις, να νιώσουμε έστω και στιγμιαία πως επιστρέψαμε στην εργασιακή μας «κανονικότητα» και να φερθούμε ανάλογα.

Επειδή όμως ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε την παράμετρο του Zoom και το γεγονός πως θα σταθούμε και πάλι πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή, στην παρακάτω gallery αλλά και στο αντίστοιχο video, θα βρεις αναλυτικά τα 5 styling tips που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με την εμφάνιση, το στυλ και τη φινέτσα σου στην επόμενη ομαδική κλήση με τους συναδέλφους σου.

Δες αναλυτικά πού πρέπει να σταθείς μέσα στον χώρο σου, τι χρώματα να φορέσεις, ακόμα και τι φως να έχεις πίσω σου και σου εγγυόμαστε πως αν ακολουθήσεις τα styling tips μας θα κερδίσεις τις εντυπώσεις ακόμα και μέσα από το μικρό «παραθυράκι» που σου αντιστοιχεί στην ομαδική σύνδεση. Καλή επιτυχία!
Δες επίσης: Most Wanted: Tα 5 κίτρινα ρούχα και αξεσουάρ για να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για την άνοιξη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss