Θα περιλαμβάνονται ακουστικά στη συσκευασία των iPhone 12, στη Γαλλία

Η νομοθεσία της χώρας ορίζει πως κάθε κινητό τηλέφωνο που πωλείται εκεί θα πρέπει να συνοδεύεται από ακουστικά.

Όπως ανέφερε το MacRumors, τα iPhone 12 (σε κάθε τους έκδοση) θα περιλαμβάνουν ακουστικά στο κουτί, όμως θα συνεχίσουν να μην περιλαμβάνουν τον φορτιστή (παρά μόνο το καλώδιο φόρτισης).

Αυτό διότι σχετική γαλλική νομοθεσία ορίζει πως κάθε συσκευή που εκπέμπει ραδιοκύματα θα πρέπει να συνοδεύεται από ενσύρματα ακουστικά και παράλληλα, θα πρέπει να υπάρχει σαφής οδηγία εντός της συσκευασίας η οποία προτρέπει τον κάτοχο να τα χρησιμοποιεί.

Παρακάτω κάποιες από τις σχετικές αναφορές (μετεφρασμένες αυτόματα στα Αγγλικά):

Αναφορά σε κείμενο

Article 12

Any item containing radio equipment cannot be distributed for a fee or free without a wired, solid and reliable headset.

Mobile phone instructions and packaging must include clear and visible information that encourages users to use a wired headset.

Η λογική πίσω από τη συγκεκριμένη κίνηση είναι η προστασία των παιδιών από την έκθεση στην ακτινοβολία και τις επιπτώσεις αυτής, καθώς στην εποχή μας, η χρήση κινητών από παιδιά είναι συχνό φαινόμενο.

Έτσι η Apple, ίσως δίχως εναλλακτική, αναφέρει τη συμπερίληψη ακουστικών στο γαλλικό της site, σε όλες τις προϊοντικές σελίδες των iPhone 12, κάτι που αποτελεί εξαίρεση εν συγκρίσει με την υπόλοιπη αγορά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss