Θα πρέπει να εγκαταστήσετε antivirus στο Android smartphone σας Δωρεάν, αλλά ποιο;

Εάν η συσκευή σας Android δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή ασφαλείας. Αλλά ποια θα πρέπει να εγκαταστήσετε; Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση.

Είναι δύσκολο, επειδή ο έλεγχος εφαρμογών ασφαλείας σημαίνει να ρίχνετε υπάρχουσες ευπάθειες σε αυτό, κάτι που δεν σας λέει όμως πόσο καλά θα χειριστεί τις μελλοντικές ευπάθειες. Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι είναι αδύνατο να εκτιμηθεί το είδος της απόδοσης που θα έχει η εφαρμογή σε χιλιάδες συσκευές εκεί έξω.

Αυτό λοιπόν σας προτείνω να κάνετε. Δοκιμάστε περισσότερες από μία εφαρμογές ασφαλείας.

Προτού προχωρήσω περισσότερο, επιτρέψτε μου να σας προειδοποιήσω ότι υπάρχουν πολλές ψεύτικες εφαρμογές ασφαλείας εκεί έξω. Επιπλέον, υπάρχουν αυτές που δεν κάνουν τίποτα. Είτε συμφωνείτε με αυτήν τη λίστα ή με κάτι διαφορετικό, προτείνω να μην ξεφύγετε από τα μεγάλα ονόματα, τα ίδια ονόματα που έκαναν εφαρμογές ασφαλείας για συστήματα Windows πριν από μια δεκαετία.

Η απομάκρυνση από αυτή την safe διαδρομή θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την εγκατάσταση του ίδιου κακόβουλου λογισμικού στη συσκευή σας Android που προσπαθείτε να αποφύγετε. Αυτή είναι η λίστα μου – είναι αρκετά σύντομη – των προτεινόμενων εφαρμογών. Έχω τρέξει όλες τις εφαρμογές σε μια ποικιλία συσκευών και χαίρομαι με τα αποτελέσματα.

Sophos Intercept X for Mobile

Τιμή: Δωρεάν

Γιατί μου αρέσει αυτό: Δεν έχει διαφημίσεις! Αυτό είναι σπάνιο όταν πρόκειται για δωρεάν εφαρμογές ασφαλείας. Δεν είναι τόσο φανταχτερή όπως οι άλλες εφαρμογές, αλλά έχει σημειώσει καταπληκτικά αποτελέσματα στις δοκιμές AV-TEST και κάνει σωστά τη δουλειά του.

Κατεβάστε από το Play Store

Kaspersky Antivirus: Security, Virus Cleaner

Τιμή: Δωρεάν

Γιατί μου αρέσει αυτό: Μια συμπαγής, εύχρηστη εφαρμογή και φυσικά η πιο γνωστή εφαρμογή στον κόσμο των υπολογιστών. Εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά δεν τις βρήκα ενοχλητικές.

Κατεβάστε από το Play Store

Avast Mobile Security

Τιμή: Δωρεάν

Γιατί μου αρέσει αυτό: Μια άλλη εφαρμογή που έκανε καλά τη δουλειά της χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα το κινητό τηλέφωνο. Και πάλι, εμφανίζει διαφημίσεις, αλλά δεν τις βρήκα ενοχλητικές. Έχει επίσης χαρακτηριστικά όπως “Boost RAM” με τα οποία μπορείτε να παίξετε.

Κατεβάστε από το Play Store

ESET Mobile Security & Antivirus

Τιμή: Δωρεάν

Γιατί μου αρέσει αυτό: Μια εφαρμογή που κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, αρκετά ελαφριά και γρήγορη. Ένα από τα καλύτερα προγράμματα antivirus για υπολογιστές με πολλές καινοτομίες και πολλές διακρίσεις. Και πάλι, εμφανίζει διαφημίσεις, χώρις όμως να είναι ενοχλητικές. 

Κατεβάστε από το Play Store

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss