Θες να βάψεις τα μαλλιά σου στο σπίτι; Αυτές είναι οι καλύτερες βαφές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις

Και όλα τα tips για τέλειο αποτέλεσμα!

Η μέρα που τα κομμωτήρια έκλεισαν για ακόμη μια φορά, στα πλαίσια της προστασίας του κοινωνικού συνόλου από τη μετάδοση του κορονοϊού, αποτελεί μακρινό παρελθόν. Ούτε που θυμόμαστε πότε έγινε αυτό και από όσο έχουμε καταλάβει θα αργήσουν πολύ να ανοίξουν. Έτσι, και όσα κορίτσια έβαφαν τα μαλλιά τους στο κομμωτήριο θα καθυστερήσουν πολύ να συναντήσουν τον αγαπημένο τους κομμωτή.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, μη σε πιάνει πανικός! Υπάρχει και η λύση της βαφής των μαλλιών στο σπίτι που καθόλου risky δεν είναι, αν βέβαια την κάνεις σωστά. Στο λέει αυτό μία πιστή οπαδός της βαφής μαλλιών στο σπίτι εδώ και μία οκταετία.

Μπορεί να σου φαίνεται παρακινδυνευμένο ή και δύσκολο, αλλά πραγματικά δεν είναι! Αρκεί να μιλήσεις με τον κομμωτή σου, να σου πει τις αποχρώσεις που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια στα μαλλιά σου και να σου προτείνει το χρώμα ή το combo χρωμάτων που μπορείς να κάνεις, για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Σε κάθε περίπτωση, μη φανείς τολμηρή στο κεφάλαιο «βαφή στο σπίτι» και κάνεις κάποια δραστική αλλαγή, διότι μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Κινήσου σε safe μονοπάτια και σε αποχρώσεις που ξέρεις πως σε κολακεύουν και ταιριάζουν στον τόνο της επιδερμίδας σου.

Μέχρι, λοιπόν, να επικοινωνήσεις με τον κομμωτή σου, εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα απόλυτα tips για να βάψεις μόνη σου στο σπίτι τα μαλλιά, αλλά και δέκα πολύ καλές βαφές- σε διάφορες αποχρώσεις- για χρήση στο σπίτι. Περιποιούνται πραγματικά την τρίχα, είναι πολύ φιλικές στο δέρμα και χαρίζουν φανταστικό λαμπερό χρώμα. Ανακάλυψέ τα όλα στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: Κρεμώδες ρουζ: Γιατί να το επιλέξεις και πώς θα το απλώσεις σωστά στο πρόσωπό σου; (video)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss