Θεσσαλονίκη: Επιστράτευσαν… μπουλντόζα για να διαρρήξουν σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά!

Ακόμη και εκσκαφέα επιστράτευσαν διαρρήκτες για να «ανοίξουν» σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το lagadas.net στόχος των δραστών ήταν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά λεπτομέρειες του κτηρίου, όπως το σε ποιο σημείο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και επιχείρησαν να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, όλα τα παραπάνω έγιναν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις τους και την άνεση που είχαν με το περιβάλλον του καταστήματος.

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη, δηλαδή το jcb και το φορτηγάκι, είχαν κλαπεί από το Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο αντίστοιχα.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Άμεση Δράση όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα. Πριν εξαφανιστούν όμως είχαν φροντίσει να κλέψουν πακέτα τσιγάρων και τα ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Στόχος τα σούπερ μάρκετ

Με τον ίδιο τρόπο προσπάθησαν να διαρρήξουν πριν από δύο μέρες σουπερ μάρκετ της ίδιας αλυσίδας στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ πριν λίγες εβδομάδες και το ίδιο συνέβη και στο κατάστημα της Σίνδου. Σε όλες τις περιπτώσεις στόχος ήταν τα χρηματοκιβώτια, αλλά και τα τσιγάρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία 74χρονου – Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Μαρτυρίες για φωνές στην πολυκατοικία – Άνω κάτω το σπίτι

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss