Θρίαμβος του Ολυμπιακού με Σίτι – Μη διώξετε τον Καρέρα – Δεν βλέπει ο Πάμπλο Γκαρσία! (ΒΙΝΤΕΟ) | του Κωστή Ραπτόπουλου

Τις ευρωπαϊκές ήττες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ από Μάντσεστερ Σίτι, Αϊντχόφεν και Ζόρια αντίστοιχα ανέλυσε στην κάμερα του sportdog ο Κωστής Ραπτόπουλος.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός αναλυτής ξεκίνησε την κριτική του από το 0-1 στο Καραϊσκάκη.

Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στους κλειστούς χώρους. Είναι θρίαμβος για τον Ολυμπιακό το 0-1. Επικοινωνιακά το γκολ είναι και φάουλ. Βγήκαν και μίλησαν. Τον στόχο τους τον πέτυχαν δεν μπορούσαν να καταφέρουν κάτι καλύτερο. Και 0-0 να πήγαινε κάποια στιγμή θα το έτρωγαν“, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για την AΕΚ είναι κάθετα αρνητικός στην πιθανότητα αποχώρησης του Καρέρα μετά την ήττα από τη Ζόρια.

Μπήκε με 3-5-2 να το πάει στο μηδέν. Του κάθισε η αποβολή του Σάκχοφ. Αν κάτσει τέτοιο πράγμα σε ομάδα βαριά σε ταχύτητα τότε πάνε στράφι πολλά. Όχι να μην απολυθεί ο Καρέρα. Δεν υπάρχουν χειρότερα σέντερ μπακ και πλάγιοι οπισθοφύλακες από αυτούς της AΕΚ. Η πίσω γραμμή έχει προβλήματα“, υποστήριξε.

Για την ήττα του ΠΑOΚ στην Ολλανδία ο Ραπτόπουλος ανέφερε, ότι οι Ολλανδοί έπαιξαν το 4-2-2-2 με τη μεσαία γραμμή να είναι πολύ κοντά οι παίκτες. “Κατάπιαν το κέντρο του ΠΑOΚ. Ήταν πολύ μακριά ο Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης. Ο Γκαρσία αυτά δεν τα είδε. Επίσης δεν χαλά ποτέ το Κρέσπο-Βαρέλα στα στόπερ. Χτυπούσαν από την πλευρά του Ισπανού. Τον Βαρέλα δεν τον βολεύει να παίζει αριστερό στόπερ. Πρέπει να παίζει δεξί”.

Επίσης, ο Κωστής Ραπτόπουλος δήλωσε απογοητευμένος για τον Τσιγγάρα ως εξάρι. “Είναι καλός να δημιουργεί και να πασάρει. Στο να μαρκάρει είναι πολύ μέτριος. Έχει μεγάλο πρόβλημα στα εξάρια ο ΠΑO“, ανέφερε και υποστήριξε, ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Πάμπλο Γκαρσία. Τελείωσε ο μήνας του μέλιτος.

Απολαύστε τον στην κάμερα του sportdog:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss