Θρίαμβος του Johnny Depp στην δίκη με την Amber Heard – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μεγάλος νικητής στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ, αναδείχθηκε ο Johnny Depp. Οι ένορκοι δεν θεώρησαν επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο, αλλά ούτε και… πείστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.

Η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ έφτασε στο τέλος της. Το δικαστήριο έκρινε πως η Αμπερ Χερντ είχε στόχο τη δυσφήμιση του ηθοποιού. Είχε προηγηθεί η μήνυση του Τζόνι Ντεπ για άρθρο της Αμπερ Χερντ στην Washington Post στο οποίο τον κατηγορούσε εμμέσως πλην σαφώς για ενδοοικογενειακή βία. Ο ηθοποιός ζητούσε από την πρώην σύντροφό του 50 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε αγωγή της η Αμπερ Χερντ ζητούσε αποζημίωση 100 εκατομμύρια δολάρια έπειτα από δηλώσεις του δικηγόρου του Ντεπ που την είχε κατηγορήσει πως ψεύδεται.
Στην τελική τους ετυμηγορία οι ένορκοι ζήτησαν να αποζημιωθεί ο Τζόνι Ντεπ με 15 εκατομμύρια δολάρια, 10 εκατομμύρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια για ηθική βλάβη. Ταυτόχρονα επιδίκασαν στην Αμπερ Χερντ 2 εκατομμύρια δολάρια ως ζημιές. Η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 2020 και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων.
[embedded content]
Οι στιγμές που έγιναν viral στην πολύκροτη δίκη
Η δίκη ήταν γεμάτη με συναισθηματικές μαρτυρίες, φρικιαστικές επαναλήψεις βίαιων περιστατικών, κατηγορίες και από τα δύο μέρη για φερόμενη ενδοοικογενειακή κακοποίηση, πολλές αντιρρήσεις από τους δικηγόρους που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss