Ιάλυσος: Διαδικτυακό σεμινάριο με… Τσιάρτα

Ο Βασίλης Τσιάρτας θα μιλήσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ιάλυσου.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τον Βασίλη Τσιάρτα θα έχουν το Σάββατο (21/11) οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ιάλυσου.

Ο «El Mago» θα απαντήσει στις ερωτήσεις των παιδιών για την καριέρα του και για το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την ευκαιρία να γνωρίσουν διαδυκτιακά έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα έχουν το Σάββατο οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας! Ο Βασίλης Τσιάρτας ή “El Mago” για τους Σεβιλλιάνους, δεν χρειάζεται συστάσεις! Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας το 2004, με πολύ πλούσια καριέρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ,η Σεβίλλη, η Κολωνία κ.α. είναι ήδη καταχωρημένος στο πάνθεον του ελληνικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου! Η αγάπη και η εκτίμηση που τρέφουν για το πρόσωπό του και στη Ισπανία, αποτελεί μεγάλη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι νεαροί μας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις συμβουλές του, να συζητήσουν μαζί του, και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις λεπτομέρειες και τα μυστικά της επιτυχίας του! Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα στην ημερίδα μας είναι ευπρόσδεκτοι παιδιά, γονείς και προπονητές από όλες τις Ακαδημίες του νησιού».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss