Ιστορικό “διπλό” της Άλμπα 93-88 την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα!

allstarbasket.gr

Την πρώτη νίκη στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague επί της ΤΣΣΚΑ πέτυχε την Παρασκευή η Άλμπα Βερολίνου και μάλιστα μέσα στη Μόσχα με 93-88!

Στα 20 χρόνια της διοργάνωσης, οι Ρώσοι είχαν 5-0 επί των Γερμανών, συν το γεγονός ότι η ομάδα του Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες είχε αρχίσει τη φετινή σεζόν με 0-3!

Κι όμως, με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο, η Άλμπα Βερολίνου πέτυχε μια ιστορική νίκη!

Είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο Ιταλός Σιμόνε Φοντέκιο πέτυχε 20, ο Μάοντο Λο 15, ο Μάρκους Έρικσον 13, ο Πέιτον Σίβα 12 και ο Λιουκ Σίκμα 11!

Η Άλμπα πήρε 14 επιθετικά ριμπάουντ, έκανε επτά λιγότερα λάθη από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που πίστεψε ότι θα πάρει το παιχνίδι μόνο από την επίθεση.

Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 27 πόντους και ο Γουίλ Κλάιμπερν 25 σε μια επίδειξη ατομικού παιχνιδιού για την ΤΣΣΚΑ που είχε 13 ασίστ για 18 λάθη!

Ένα πολύ καλό μάθημα, στη σύγχρονη Euroleague όπου δεν αρκούν δύο παίκτες και μόνο η προσπάθεια στην επίθεση, για να κερδίσεις ακόμα και τον μικρομεσαίο “της παρέας”.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά έπαιξε μόλις 07:27 και πέτυχε 4 πόντους σε έξι προσπάθειες από τη γραμμή των βολών.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 51-47, 65-68, 88-93

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss