Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που ξεκαθαρίζει τι εννοούσε ακριβώς με τις δηλώσεις της – “Δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη…”

Το πρωί της Κυριακής, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά με τη δήλωση που έκανε στην εφημερίδα On Time για το επίδομα των 800 ευρώ. Όπως αποκάλυψε στο TLIFE, χθες το βράδυ η ξανθιά καλλονή, ήθελε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε ακριβώς με τις δηλώσεις της στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram έτσι όπως και έκανε. 

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από Instastories όπου αρχικά ανέφερε: “Θα ήθελα να συζητήσω λίγο μαζί σας για κάτι που με προβλημάτισε αρκετά. Χθες το πρωί, μου έκανε τηλεφωνική κλήση γνωστή μου δημοσιογράφος από Αθήνα, να με ρωτήσει πως είναι τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη, αν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται στις ειδήσεις σχετικά με τα κρούσματα, αν ανησυχώ, τι γίνεται με τις επιχειρήσεις κτλ. Μιλήσαμε μερικά λεπτά και είπαμε αρκετά πράγματα τα οποία μεταφέρθηκαν συνοπτικά σε 9 γραμμές”. (Διάβασε εδώ όλα όσα ανέφερε σήμερα το πρωί)

Στη συνέχεια, δεν θα μπορούσε και να μη ξεκαθαρίσει και τι εννοούσε με τη δήλωση “Τα 800 ευρώ τα χαίρονται οι τεμπέληδες”. Με μια σειρά από βίντεο στα Instagram Stories της, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε ακριβώς τι ήθελε να πει και τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν. 

Δες το βίντεο:

“Δεν αποκάλεσα ποτέ τεμπέληδες τους ανθρώπους που εργάζονται, οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν αναγκαστικά το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει όμως και μια τεράστια μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι όχι απλά βολεύονται αλλά χαίρονται και με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Και κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται να κρατήσει κι άλλους μήνες η καραντίνα. Βέβαια αυτό που δεν καταλαβαίνουν ακόμα είναι ότι σε δύο, τρεις, πέντε μήνες θέλουν επιτέλους να γυρίσουν στη δουλειά τους, μπορεί η επιχείρηση που δούλευαν να έχει χρεωκοπήσει και να μην υπάρχει πια… Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται…” δήλωσε μεταξύ άλλων, η γνωστή επιχειρηματίας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss