Ιωάννης Απέργης: “Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μέναμε σε παγκάκια στο Μέτς” – Το bullying και η κουμπαριά με την Τάνια Τρύπη

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2night show” ο Ιωάννης Απέργης.

Ο νεαρός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ANT1 “Παρουσιάστε”, μίλησε για τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα, για το bullying που δέχτηκε, αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει ότι τις μέρες που δεν έχει γυρίσματα πηγαίνει στην οικοδομή και βοηθάει τον πατέρα του στην οικοδομή.

Ο ίδιος, μάλιστα, έχει υπάρξει και μαθητής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου.

Ο Ιωάννης Απέργης αρχικά αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα, αποκάλυψε ότι στην αρχή έμενε με την οικογένειά του στην πλατεία του Μέτς και ότι στο σχολείο δέχτηκε bullying από τον κολλητό φίλο που έχει σήμερα.

“Εγώ γεννήθηκα το 1989. Ήταν πολύ δύσκολο οι σχέσεις των λαών να βρεθούν πάνω σε μια σκηνή. Τότε είχαν χαλαρώσει λίγο τα πράγματα. Ο πατέρας μου έπαιζε κλαρίνο, με έμαθε και εμένα. Στο λύκειο, η κυρία Λίτσα με πήρε στο θίασο. Χάρη σε εκείνη έγινα ηθοποιός.

Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν λίγο δύσκολα. Πάντα είχα δίπλα μου φοβερούς ανθρώπους. Στο δημοτικό ένα παιδί μου είχε ουρήσει την τσάντα, μου είχε πετάξει το θρανίο και μου είχε πει διάφορα λόγω της αλβανικής καταγωγής μου. Με αυτό το παιδί σήμερα είμαστε κολλητοί. Η μητέρα του ήρθε στο θέατρο να με δει και έκλαιγε. 

Όταν ήρθαμε ήμουν πέντε χρονών. Θυμάμαι μείναμε μια εβδομάδα σε ένα παγκάκι στην πλατεία του Μετς και έλεγα στη μαμά μου ότι δεν μου αρέσει το κρύο γάλα και ότι θέλω ζεστό. Τώρα νιώθω κομμάτι μου την Ελλάδα. Περνάω από την Ακρόπολη και τρελαίνομαι”. 

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από βίντεο στο youtube, στα οποία σατίριζε τον Βαλκάνιο και ειδικότερα τον τρόπο που ζουν οι Έλληνες και οι Αλβανοί, αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες”, ωστόσο αυτό έγινε λίγο πριν από το lockdown και έτσι η συνεργασία “πάγωσε”.

Ο Ιωάννης Απέργης μπορεί να συμμετέχει στη σειρά του Γιάννη Μπέζου “Παρουσιάστε”, όμως δήλωσε ότι τις ημέρες που δεν έχει γύρισμα, πηγαίνει στην οικοδομή και βοηθάει τον πατέρα του με τα μαστορέματα.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις του, αφού η σύντροφός του είναι έγκυος. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος πρόκειται να τους παντρέψει η γνωστή ηθοποιός, Τάνια Τρύπη.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss