Κάναντι: «Κλειδί για μας ο Χριστοδουλόπουλος» (video)

Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν φυσικά απόλυτα ικανοποιημένος για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με ό,τι έζησε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι. Αμυνθήκαμε εξαιρετικά, αλλά επιθετικά δεν απειλήσαμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήμασταν γενναίοι στο δεύτερο, είχαμε πιο πολλές φάσεις, δεν θυμάμαι να έκανε κάτι ο Παναθηναϊκός. Έπαιξε ρόλο η αφοσίωση σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σύστημα το έκαναν οι παίκτες», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συμπλήρωσε:

«Όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικά το να παίρνεις δεύτερες μπάλες είναι σημαντικό έδωσε αυτοπεποίθηση, κάναμε φάση με τον Κωτσόπουλο, κάναμε μία αργότερα και πήραμε στο τέλος το ματς».

Ο Κάναντι είπε επίσης: «Ήμασταν συμπαγείς, όντως οι τρεις αλλαγές στο τέλος έδωσαν φρσκάδα και γενικά και οι εξτρέμ μας βοήθησαν και μπήκε το γκολ απ’ αυτούς. Ο Λάζαρος είναι παίκτης κλειδί, έμπειρος, μπορεί να βοηθήσει. Έχασε την προετοιμασία, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι μπορεί να κάνει περισσότερα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss