Κάναντι: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

ΑΕΛ-Ατρόμητος: Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε και είχε ευκαιρίες να σκοράρει, στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι.

Η αναμέτρηση στο Αλκαζάρ ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, χωρίς γκολ, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις για ΑΕΛ και Ατρόμητο. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ήθελε τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Αυστριακός τεχνικός μίλησε για την άνεση με την οποία κράτησε το μηδέν ο Ατρόμητος, ενώ έκανε λόγο για δύο σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν το γκολ για τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι:

«Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Νομίζω στο πρώτο μέρος ήταν καλά οργανωμένη ομάδα, υπήρξαν ελάχιστοι χώροι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι δημιουργήσαμε ευκαιρίες με τον Μανούσο και τον Μπουσούλατζιτς θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη».

Για το τι του άρεσε και τι όχι: «Ήταν σημαντικό πως κρατήσαμε το μηδέν, δεν μπορώ να θυμηθώ ευκαιρία που μας έκανε ο αντίπαλο. Πρέπει να δουλέψουμε επιθετικά να παίξουμε πιο βαθιά στην περιοχή, κρατάμε καλύτερα την μπάλα».

Για τις δοκιμές που κάνει: «Πρέπει να ξεκινάμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Δεν δοκιμάζουμε, προσπαθώ να δίνω αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην ομάδα. Οι στόχοι μας πάντα είναι οι τρεις βαθμοί γι’ αυτό είμαι κι εγώ εδώ να βοηθάω την ομάδα να έχει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss