Κάνει κρύο…Καιρός για σούπες

Με το κρύο να κάνει δυναμική την παρουσία και τη θερμοκρασία να καταγραφεί τα προβλεπόμενα για το χειμώνα χαμηλά νούμερα οι σούπες έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ένας τρόπος μαγειρικής παρασκευής με πολλούς φίλους αλλά και αρκετούς φανατικούς υποστηρικτές.

Οι ζωμοί από το βράσιμο των τροφών, όταν συνδυαστούν με διάφορα καρυκεύματα και μυρωδικά μπορούν να αποδώσουν ένα εξαιρετικής ποιότητας και περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά γεύμα.

Ανάλογα με το βασικό υλικό μπορούμε να έχουμε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και πολλές φορές φτωχό σε λιπαρά αλλά σχεδόν πάντοτε με αυξημένη φυτική ίνα μιας και τα λαχανικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρασκευή τους. Όπως είπαμε και πιο πάνω κύριο ρόλο έχουν τα καρυκεύματα και τα διάφορα μυρωδικά που μπαίνουν μέσα στην σούπα.

Πιο πολλά για τις σούπες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σούπες: Θρεπτικές και νόστιμες

Αλλά και εδώ

Λέμε «ναι» στις σούπες για θρέψη και γεύση στην διατροφή μας

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο αντιπροσωπευτικές συνταγές για σούπα και σας τις παρουσιάζουμε δημιουργώντας ένα μικρό κατάλογο για να επιλέξετε το φαγητό της ημέρα (ή και των ημερών) φροντίζοντας τη διατροφή σας αλλά και την υγεία σας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss