Κάνε τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ κλήρωση και βγάλε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Champions League

Ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες θα γνωρίζει τους πιθανούς αντιπάλους στο Champions League 2020-2021 και το OnSports.gr σας καλεί να τους… μαντέψετε.

Τα playoffs ολοκληρώθηκαν και πλέον γνωρίζουμε και τις 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στοChampions League της σεζόν 2020-2021.

Ο Ολυμπιακός, που έχει εξασφαλίσει για 20ή φορά στην ιστορία του παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γνωρίζει πια όλους τους πιθανούς του αντιπάλους.

Λίγες ώρες απέμειναν για την κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο. Οι 32 ομάδες του Champions League για την σεζόν 2020/21 οριστικοποιήθηκαν και στις 18:00 στη Νιόν της Ελβετίας (και όχι στο Grimaldi Forum του Μονακό λόγω covid, ούτε στο Σταύρος Νιάρχος εδώ στην Αθήνα) θα βγουν οι οκτώ όμιλοι για τη σεζόν. Φυσικά και φέτος θα έχουμε εκπρόσωπο από την Ελλάδα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες του ίδιου γκρουπ δυναμικότητας. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο τρίτο, δεν μπορεί να παίξει με Ντινάμο Κιέβου, Ζάλτσμπουργκ, Λειψία, Ίντερ, Λάτσιο, Κρασνοντάρ και Αταλάντα. Οι “ερυθρόλευκοι” θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα από το πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο γκρουπ.

To OnSports.gr σας δίνει την ευκαιρία να μαντέψετε τον όμιλο του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Πατήστε εδώ για να νιώσετε λίγη από τη… μαγεία της κλήρωσης.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss