Καινούργιου για Κούγια: «Θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουμε σαν συνήγορο και όχι σαν προσωπικότητα» – nassosblog.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Γιώργο Καπουτζίδη ενοχλήθηκε και ξέσπασε on air.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο. Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι», είπε ο ποινικολόγος.

Με την Κατερίνα Καινούργιου ενοχλημένη να σχολιάζει: «Ιδανικά δεν θα ήθελα να το παίξουμε καθόλου αυτό το κομμάτι. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια ζώνη που υπάρχει ανταγωνισμός. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουμε σαν συνήγορο και όχι σαν προσωπικότητα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss