Καιρός – Πάσχα 2021: Πώς θα πάμε μέχρι την Κυριακή του Πάσχα – Η πρόβλεψη Αρνιακού

Την πρόγνωσή του για τον καιρό μέχρι την Κυριακή του Πάσχα παρουσίασε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός

Την πρόγνωσή του για τον καιρό των επόμενων εννέα ημερών, από το Σάββατο μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Αρχικά είπε για τον καιρό σήμερα, Παρασκευή, ότι θα είναι αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά βαθμιαία θα υπάρξει «αναλαμπή» του χειμώνα με βροχές στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία, αλλά και χιόνια στη Βασιλίτσα.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό η Ελλάδα θα χωριστεί διαγωνίως στα δύο, με τη μισή χώρα να έχει βροχές και την άλλη ηλιοφάνεια.

Στις κεντρικές περιοχές η θερμοκρασία πάντως θα φθάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, που θα γυρίσουν σε νοτιάδες έως 4 μποφόρ.

Το Σάββατο αναμένεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα, εκτός από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το μεσημέρι όμως θα υπάρξει εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά.

Την Κυριακή των Βαΐων αρχίζει η βελτίωση, με τα έντονα φαινόμενα να τραβιούνται ανατολικότερα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας. Ο υδράργυρος θα φθάσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Τη Μεγάλη Τρίτη ο καιρός θα είναι ακόμα καλύτερος και μόνο στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά αναμένεται ηλιοφάνεια αλλά και αφρικανική σκόνη, που θα ανεβάσει τον υδράργυρο στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Το Πάσχα ο καιρός θα είναι καλό, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, εκτός από τα ορεινά όπου ίσως υπάρξουν λίγες μπόρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα: Σχέδιο της ΕΛΑΣ για τους «ανυπάκουους» – «Σφραγίζονται» διόδια, πιάνουν δουλειά τα drones

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss