Και επίσημα στα πέντε κρούσματα αναβολή αγώνα στη Superleague | Sportdog Team

Το πρωί της Παρασκευής η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε τη Superleague Interwetten ότι πλέον αυξάνεται το όριο των θετικών παικτών σε κορωνοϊό που οδηγούν στην αναβολή ενός αγώνα.

Μέχρι πρότινος χρειάζονταν τρία θετικά δείγματα στο τελευταίο τεστ μίας ομάδας για να αναβληθεί ένα παιχνίδι. Ωστόσο με τη μία αναβολή να διαδέχεται την άλλη, ήταν δεδομένο πως το πρωτάθλημα θα τιναζόταν στον αέρα υπό αυτές τις συνθήκες. Σημειώνεται εξάλλου πως το πρωτόκολλο που τηρούνταν στην Ελλάδα ήταν το αυστηρότερο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αυτό οδήγησε τη Λίγκα στην απόφαση να ζητήσει από τις υγειονομικές αρχές να αυξηθεί το σχετικό όριο και σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ότι πλέον αναβολή θα έχουμε στα πέντε θετικά κρούσματα.

Πάνω σε αυτό πάντως αξίζει να γίνουν και κάποιες επισημάνσεις. Από τη μία πλευρά το γεγονός ότι έγινε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας, δείχνει ότι οι υγειονομικές αρχές αναγνωρίζουν τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την τρέχουσα κατάσταση ο Συνεταιρισμός. Ειδάλλως, με τον κορωνοϊό να βρίσκεται σε τέτοια έξαρση, δεν θα αποφάσιζε ποτέ κάτι τέτοιο. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η Superleague υλοποίησε με υπευθυνότητα όλα όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss