“Καμπανάκι” από Γκέκα για το ντέρμπι – “Αν ο ΠΑΟΚ χάσει, θα…” | Sportdog Team

ΠΑΟΚΟλυμπιακός: Ο Φάνης Γκέκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που “καίγεται” για νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας, γιατί σε περίπτωση ήττας θα απομακρυνθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”:

Για την ενασχόληση του: «Είμαι στη σχολή προπονητικής μαζί με τον Πάμπλο και συνεχίζουμε. Κάνουμε διαδικτυακά μαθήματα και περιμένουμε να ανοίξουν. Ο Πάμπλο παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματα του».

Για το ΠΑΟΚΟλυμπιακός: «Σε ένα ντέρμπι το πάθος και η δύναμη θα μετρήσει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει γιατί αν χάσει θα είναι μακριά από τη δεύτερη θέση και από το πρωτάθλημα. Το έχει περισσότερο ανάγκη. Μείον ότι δεν υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Για Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ: «Είναι καινούργιος και χρειάζεται χρόνο για να εμπεδώσει το κλίμα και το πως παίζει η ομάδα. Θα βοηθήσει ο Κρμέντσικ. Είναι διαφορετικός από Σφιντέρσκι».

Για Άρης – ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι. Ο Άρης είναι μια στρωμένη ομάδα. Έχει τη δυναμική και ο Μάντζιος κάνει καλή δουλειά. Έχει τους παίκτες που μπορεί να κάνει αυτό που θέλει. Έχει δέσει τους παίκτες και μπορούν να αποδώσουν αυτό που θέλει».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss