Καραντίνα Vol.2 – Πώς θα με βοηθήσει η τεχνολογία να περάσει η ώρα μου στο σπίτι;

Είμαστε περίπου στην μέση της καραντίνας και η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε περάσει αρκετό χρόνο κλεισμένοι στα σπίτια μας! Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά από την στιγμή που το ζούμε πρέπει να βρούμε τρόπους να κάνουμε αυτή τη καραντίνα (ή και τις επόμενες) να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Εδώ έρχεται η τεχνολογία που μας βοηθάει σίγουρα να περνάνε λίγο πιο εύκολα οι ώρες όσο είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Πως μπορούμε λοιπόν να περάσουμε πιο εύκολα τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι με την τεχνολογία; Λοιπόν σας δίνω μερικά παραδείγματα του τι κάνω εγώ.

Gaming

Παιχνίδια, παιχνίδια, παιχνίδια. Ναι τα παιχνίδια στην καραντίνα είναι μια πολύ καλή λύση για να περάσει η ώρα μας και να μην νιώθουμε κλεισμένοι σε ένα σπίτι. Άλλωστε όσοι από εμάς έχουν κολλήσει με κάποια παιχνίδια ανά διαστήματα γνωρίζουν ότι μπορείς να “φας” ατελείωτες ώρες χωρίς να καταλάβεις πόσο γρήγορα πέρασαν και τελικά δεν πήγες για καφέ με την παρέα σου που σε περίμενε ή έχασες την πρώτη-δεύτερη ώρα στην σχολή (ή και όλη την ημέρα-εβδομάδα-μήνα) και πολλά ακόμα τέτοια περιστατικά. Ε λοιπόν στην καραντίνα δεν έχεις να κάνεις κάτι από αυτά οπότε μπορείς να παίξεις απερίσπαστος τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Εδώ όμως έρχεται το ερώτημα. Πιο κινητό να πάρω για να παίζω παιχνίδια χωρίς να χαλάσω μια περιουσία;

realme 6s 

Μέγιστη Απόδοση. Επαγγελματική Οθόνη.

Από 239 € – Μόλις 169 €

Με αυτή την καταπληκτική προσφορά της realme μπορείς να αποκτήσεις ένα κινητό το οποίο θα σου κρατήσει την απόλυτη συντροφιά κατά την διάρκεια της καραντίνας. Το realme 6s, με 4Gb Ram και 64Gb εσωτερικής αποθήκευσης, μαζί με τον πολύ δυνατό επεξεργαστή MediaTek Helio G90T είναι ένα κινητό τηλέφωνο που θα ανταποκριθεί σε όλα τα παιχνίδια που θα θες να παίξεις όσο θα είσαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι σου!

Επίσης με την 90Hz Ultra Smooth Οθόνη 6.5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 2400 pixels θα έχεις μια μεγάλη οθόνη να απολαμβάνεις το gaming αλλά και μια κορυφαία εμπειρία 90Hz που θα κάνει πιο ομαλά τα παιχνίδια με έντονες εναλλαγές και γραφικά!

Επίσης έρχεται με 30W Γρήγορη Φόρτιση οπότε όταν ξεμείνεις από μπαταρία μπορείς να φορτίσεις γρήγορα και να συνεχίσεις το παιχνίδια και 48MP Τετραπλή Κάμερα πίσω κάμερα για όποιον θέλει να βγάζει και μερικές φωτογραφίες μέσα στην καραντίνα.

Και όλα αυτά με μόνο 169 € !!!

Social Media

Οκ δεν είσαι gamer; Ή το gaming δεν είναι η κύρια ασχολία σου κατά την διάρκεια της καραντίνας; Είσαι τύπος που σου αρέσουν τα social media και θες ένα τηλέφωνο για μπαίνεις facebook, tiktok και instagram αλλά και να κάνεις περιήγηση στο διαδίκτυο. Ναι είναι ένας καλός τρόπος για να περάσει η καταντίνα σίγουρα. Και περνάει και εύκολα ο χρόνος έτσι για πολλούς συν ότι ψυχολογικά νιώθεις ακόμα δικτυωμένος με τους φίλους και τους συγγενείς σου!

Πιο κινητό λοιπόν χρειάζεσαι για να έχεις μια πολύ ωραία εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο;

realme 6i

Μεγάλες Προσφορές σε smartphone για την Black Friday

Μεγάλες Προσφορές σε smartphone για την Black Friday

Απελευθέρωσε τη Δύναμη

Από 219 € – Μόνο 149 €

Με αυτή την προσφορά μπορείς να πάρεις ένα αξιόλογο κινητό τηλέφωνο σε πολύ χαμηλή τιμή! Και ναι να περάσεις πολλές ώρες στα social media! Το realme 6i είναι ένα ακόμα midreanger κινητό τηλέφωνο το οποίο έρχεται με 4Gb RAM και εντυπωσιακό αποθηκευτικό χώρο για την τιμή του στα 128Gb με τόσο χώρο αποθήκευσης βγάζεις φωτογραφίες και video για να ανεβάσεις στα social media και δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα! Απλά συνεχίζεις να βγάζεις.

Αλλά φυσικά δεν παίρνετε μόνο αυτά. Το realme 6i διαθέτει τον Helio G80 έναν πολύ δυνατό επεξεργαστή στην κατηγορία του και η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών θα είναι γρήγορη και χωρίς κολλήματα, 18W Γρήγορη Φόρτιση για να φορτίσετε και να συνεχίσετε την πορεία σας σαν influencer στα social media. Βέβαια τα social media χρειάζονται και μια καλή κάμερα. Το realme 6i είναι εδώ με 48MP τετραπλή πίσω κάμερα για να βγάλετε εντυπωσιακές φωτογραφίες και video για τους ακολούθους σας αλλά και 16MP selfie κάμερα για selfies και live video. Ναι είναι η ευκαιρία σας για μια καριέρα στα social media!

Δημιουργήστε Περιεχόμενο

Στους περισσότερους η καραντίνα απελευθέρωσε τον καλλιτεχνικό τους εαυτό. Λοιπόν μια καλή ευκαιρία είναι να ασχοληθείτε με την δημιουργία επαγγελματικού περιεχομένου. Γιατί; Αν είσαστε επαγγελματίας και τώρα είσαστε κλειστός μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο για την επιχείρηση σας ώστε να τα μοιράζεστε με τους τους πελάτες μέσω των κοινωνικών δικτύων και να διατηρείτε επαφή μέχρι να ανοίξετε και πάλι, ή να δημιουργήσετε μοναδικές φωτογραφίες, video, banners και άλλο περιεχόμενο για τους πελάτες σας. Αν δεν έχετε πελάτες αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε. Δείξτε τους τι μπορείτε να φτιάξετε για την επιχείρηση τους και βγείτε κερδισμένοι από αυτή την καραντίνα.

Τι χρειάζεστε όμως για αυτή την δουλειά;

realme 6

Μεγάλες Προσφορές σε smartphone για την Black Friday

Μεγάλες Προσφορές σε smartphone για την Black Friday

64MP Επαγγελματική Κάμερα. 90Hz Επαγγελματική Οθόνη

Από 299 € – Μόνο 199 €

Λοιπόν θέλετε ένα πιο δυνατό smartphone και ίσως ήρθε η ώρα να δείτε το realme 6. Το realme 6 την περίοδο της Black Friday θα έρθει με μία εντυπωσιακή έκπτωση 100 €!!! Οι προδιαγραφές του είναι πολύ εντυπωσιακές για ένα κινητό κάτω των 200 € οπότε γίνεται μία από τις κορυφαίες επιλογές για αυτή την Black Friday.

Με μνήμη RAM 8Gb και εσωτερική αποθήκευση 128Gb είναι μια πραγματική ευκαιρία για όποιον θέλει να αλλάξει κινητό αυτή την περίοδο. Τι άλλο θα πάρετε μαζί με αυτό το κινητό; 90Hz Smooth επαγγελματική Οθόνη για πιο ομαλή εμπειρία προβολής σε παιχνίδια, video και περιήγηση στο διαδίκτυο. 30W Γρήγορη Φόρτιση για να φορτίζετε άμεσα χωρίς μεγάλη αναμονή. Το κορυφαίο επεξεργαστή Helio G90T ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί κάθε εργασία που θέλετε να τρέξετε στο κινητό σας!

Και τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό 64MP AI Τετραπλή Κάμερα. Κεντρικός αισθητήρας 64MP μαζί με έναν φακό 8MP 119 ° εξαιρετικά ευρείας γωνίας που συνοδεύεται από έναν B/W αισθητήρα 2MP και έναν αισθητήρα macro 2MP 4 cm. Επαγγελματικές φωτογραφίες εξαιρετικά video και αφήστε την καλλιτεχνική σας φύση να οργιάσει! Γιατί; Γιατί μπορείτε και έχετε και τα κατάλληλα μέσα πλέον!

Ναι αυτή είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κινητό τηλέφωνο σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss