“Καρφί” και από τον Μαρτίνς για τη διαιτησία! – Αποθέωσε τους παίκτες του | Sportdog Team

ΟλυμπιακόςΜάντσεστερ Σίτι: Μιλώντας στην Cosmote TV μετά από την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο φάση του γκολ των Άγγλων, τονίζοντας ότι υπήρχε επιθετικό φάουλ του Γκιντογκάν στον Ντρέγκερ.

Παράλληλα, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για το γεγονός ότι τα έδωσαν όλα στο γήπεδο παρά τις πολλές απουσίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πραγματικά σήμερα παλέψαμε, είχαμε απώλιες αλλά προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και δώσαμε τα πάντα. Επίσης είχαμε ένα φάουλ στον Ντρέγκερ που δεν δόθηκε στο γκολ της Σίτι, ωστόσο είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας».

Για τις απουσίες: «Το να δούμε να παίζει κάποιος σύντομα είναι εξαιρετικά δύσκολο, περιμένουμε τον Μπρούμα αλλά και κάποια τεστ να βγουν αρνητικά αλλά στο άμεσο μέλλον είναι δύσκολο. Το νέο σύστημα ήταν μια λύση με τους παίκτες που είχα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είχαμε όμως λίγες μέρες να δουλέψουμε το σύστημά μας. 

Η Σίτι μας εμπόδισε πάρα πολύ. Θα ήταν άδικο να μιλήσω για λίγες ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα, και θα αδικούσα τους παίκτες μου που τους έδωσαν όλα».

Για τον θάνατο του θρύλου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανέφερε: «Μια πολύ δυσάρεστη είδηση. Είναι από τους παίκτες που έκαναν το ποδόσφαιρο αυτό που μας παθιάζει. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη διαφορά. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για το χώρο μας, πρέπει να συλλυπηθούμε την οικογένειά του»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss