Κασσιόπη: Χαροπαλεύει η τρανς γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο κτιρίου στο Αιγάλεω – Ανοιχτά όλα τα σενάρι

 

Η Κασιόπη έπεσε από τον 3ο όροφο κτιρίου στο Αιγάλεω. Νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο ως πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και δίνει μάχη για τη ζωή της. Κανείς δεν γνωρίζει εάν η πτώση της ήταν αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική πράξη. Δηλαδή κάποιος ή κάποιοι να την έριξαν στο κενό.
Η αστυνομία αρχικά έχει αποκλείσει αυτό το σενάριο, της εγκληματικής πράξης δηλαδή, όμως άτομα από το συγγενικό και στενό περιβάλλον της Κασσιόπης μιλούν για μια κοπέλα που δεν είχε δείξει κάποιο σημάδι ότι θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή της. 
Πάντως η έρευνα για τα αίτια της πτώσης συνεχίζεται με τους αστυνομικούς να συλλέγουν τόσο μαρτυρίες από το σημείο (την Κασσιόπη την βρήκε το πρωί στις 7 ένας φύλακας του εμπορικού κέντρου) όσο και να προσπαθούν να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Πάντως οι εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο είπαν πως είδαν την γυναίκα να κάνει βόλτες στο κτίριο.
[embedded content]
Η Κασσιόπη
Η Κασσιόπη είναι μια τρανς γυναίκα και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Έχει πλούσια ακτιβιστική δράση και έχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival (μια πρωτοβουλία που στοχεύει να αλλάξει βαθιά ριζωμένες παρανοήσεις και προκαταλήψεις προς την κοινότητα queer και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα μέσω καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων) 
Η Κασσιόπη έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στο πρότζεκτ Milky way που είναι μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων ενώ έχει συμμετοχή και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Bhukhurah.
Εκτός από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και τις ακτιβιστικές της δράσεις η κασσιόπη πριν λίγο καιρό αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του ΕΚΠΑ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss