Κατεβάζει ψηφοδέλτιο ο Βασιλακόπουλος με Παπανικολάου επικεφαλής

Ο Άγγελος Παπανικολάου πήρε το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και θα ηγηθεί του τρίτου ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ποια άλλα ονόματα συγκροτούν το ψηφοδέλτιο.

Η αντεπίθεση του Γιώργου Βασιλακόπουλου, με το βλέμμα στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ, συνεχίζεται. Ο πολύπειρος παράγοντας έδειξε τις διαθέσεις του τις τελευταίες μέρες, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στο τρίτο ψηφοδέλτιο των εκλογών που βρίσκονται προ των πυλών.

Την ίδια στιγμή, ο Βασιλακόπουλος είχε συνάντηση με τον Άγγελο Παπανικολάου, στον οποίο και έδωσε το χρίσμα, ώστε να τεθεί επικεφαλής του τρίτου ψηφοδελτίου στις εκλογές της ΕΟΚ. Ο 40χρονος παράγοντας του Μεσολογγίου αποτελεί νέο αίμα στο χώρο του μπάσκετ. Είναι ιατρός στο επάγγελμα και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υποψήφιοι Πρέλεβιτς και Δημήτρης Παπανικολάου

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου θα είναι δυνατά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ, δείγμα της πρόθεσης που υπάρχει να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα μετέχουν άνθρωποι που γνωρίζουν κάθε βαθμίδα του αθλήματος.

Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους υποψηφίους δεσπόζουν οι Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Δημήτρης Παπανικολάου, αλλά και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, που έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Σπάρτης, αλλά και Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ώστε οι τρεις άνδρες να είναι σε θέσεις κλειδιά στο ΔΣ της ΕΟΚ.

Με την κίνηση αυτή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δείχνει για ακόμα μια φορά τις προθέσεις του ενόψει των εκλογών στην Ομοσπονδία, καθώς πλέον υπάρχει και τρίτος πόλος, μετά τους Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss