Κατηγορίες εναντίον του Shia LaBeouf για κακοποίηση και όχι μόνο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Ο Shia LaBeouf τα τελευταία χρόνια, μόνο για τις ταινίες του δεν μας έχει απασχολήσει είναι η αλήθεια και το ίδιο συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες μετά την αγωγή και τις κατηγορίες για κακοποίηση από την FKA Twigs.

Οι δυο τους είχαν σχέση για δυο χρόνια μετά τα γυρίσματα του Honey Boy και η τραγουδίστρια ανέφερε πως ο ηθοποιός είναι χειριστκός και «πληγώνει τις γυναίκες. Τις χρησιμοποιεί, τις κακοποιεί, σωματικά και διανοητικά. Είναι επικίνδυνος.»

Η αγωγή αναφέρει πολλές λεπτομέρειες μέχρι και για όπλα στο σπίτι του, προκειμένου να επιβληθεί στη σύντροφό του, καθώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, ενώ ο LaBeouf έβγαλε την ζώνη του, πάτησε γκάζι και απείλησε με τρακάρισμα αν δεν παραδεχόταν εκείνη πως τον αγαπάει. Τέλος γίνεται αναφορά πως μετέδωσε εν γνώσει του στη σύντροφό του μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.

Το κείμενο αναφέρει «Αυτή η αγωγή ασκήθηκε όχι για προσωπικό κέρδος, αλλά για να αποκατασταθεί η αλήθεια και για να διασφαλιστεί ότι καμία άλλη γυναίκα δεν πρέπει να υποστεί την κακοποίηση που έχει προκαλέσει ο Σάια ΛαΜπεφ στις προηγούμενες σχέσεις του. Η εποχή όπου ο Shia LaBeouf μπορούσε να κακομεταχειρίζεται και να βλάπτει τις γυναίκες χωρίς να τιμωρείται, έχουν τελειώσει».

Ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχω καμία δικαιολογία για τον αλκοολισμό ή την επιθετικότητα μου. Είμαι καταχρηστικός για τον εαυτό μου και για όλους γύρω μου εδώ και χρόνια. Έχω ιστορία στο να πονάω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου. Ντρέπομαι για αυτήν την ιστορία και λυπάμαι για εκείνους που πλήγωσα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ πραγματικά να πω».

Συνέχεια υπήρξε με την Αυστραλή καλλιτέχνιδα Sia να αναφέρει ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα του ηθοποιού, δηλώνοντας: «Κι εγώ έχω πληγωθεί συναισθηματικά από τον Shia, έναν παθολογικό ψεύτη που με ξεγέλασε ώστε να μπλεχτώ σε μια παράνομη σχέση, ισχυριζόμενος ότι είναι single. Πιστεύω ότι είναι πολύ άρρωστος και αισθάνομαι συμπόνια και για τον ίδιο και για τα θύματά του. Απλά να θυμάστε, αν αγαπάτε τον εαυτό σας, μείνετε ασφαλείς, μείνετε μακριά. Επίσης, σ’ αγαπάω FKA twigs. Είσαι πολύ θαρραλέα και είμαι πολύ περήφανη για σένα».

Πριν από τη σχέση του με την μουσικό FKA twigs, ο Shia διατηρούσε επί χρόνια δεσμό με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Nymphomaniac» Mia Goth, ενώ υπήρξαν ντοκουμέντα από γαμήλια τελετή σε παρεκκλήσι στο Βέγκας τον Οκτώβριο του 2016, και ο ίδιος ο LaBeouf είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι παντρεύτηκε την Goth, αλλά η κομητεία Κλαρκ είχε αναφέρει πως ο γάμος δεν ήταν νόμιμος.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο ηθοποιός εθεάθη για πρώτη φορά μαζί με την FKA twigs και λίγες μέρες αργότερα, εκπρόσωπός του δήλωσε στο περιοδικό People ότι «ο Shia και η Mia κατέθεσαν αίτηση διαζυγιου» και ότι έχουν χωρίσει φιλικά. Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, φέτος τον Μάρτιο ο 34χρονος εθεάθη ξανά με την «πρώην γυναίκα του» να φιλιούνται σε ένα παγκάκι, φορώντας τις βέρες τους. Αυτό παράλληλα με το διάστημα που ο Shia (που είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Sia, Elastic Heart το 2015) «είπε ψέματα» στην τραγουδίστρια ότι είναι ελεύθερος για να τη ρίξει στο κρεβάτι, κατά τα λεγόμενά της.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss