Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πλαστική στη μύτη – Δες τη νέα εικόνα της

Μια αλλαγή στην εξωτερικής της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε πλαστική επέμβαση στη μύτη, αφού είχε ένα πρόβλημα στις κόγχες και το διάφραγμά της, ενώ παράλληλα διόρθωσε και το αισθητικό κομμάτι.

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα “On Time” και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μαζί της, η Κιάρα Μαρκέζη αποκάλυψε: “Νιώθω πολύ τυχερή γιατί η μητέρα μου διατηρεί χρόνια φιλία με τον κ. Φουστάνο. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που μπορεί, όχι μόνο να σου κάνει τη σωστή δουλειά, αλλά και να σου αλλάξει την ψυχολογία.

Κάθε φορά που τον βλέπω, τον αγκαλιάζω γιατί μου άλλαξε την ψυχολογία. Είχα σοβαρό επίσης θέμα, επειδή είμαι επαγγελματίας μοντέλο, όταν ανέβαζα φωτογραφίες στα social media πώς θα φαίνομαι. Δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές έκλαιγα και αισθανόμουν άσχημα. Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και συμβουλεύω τα κορίτσια που αισθάνονται ότι κάτι δεν τους αρέσει, να το διορθώνουν, αλλά στον κατάλληλο γιατρό”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss