Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 15/11 έως 14/12

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 15/11, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έως και τις 14/12.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή η περίοδος είναι πολύ υποσχόμενη για σένα και μάλιστα θα σου δώσει τη δυνατότητα να… ρεφάρεις για όλη τη χρονιά και να κάνεις σχέδια για την καινούργια. Τα άστρα σε ευνοούν στα επαγγελματικά σου, καθώς θα εκτιμηθεί η δουλειά σου και ενδεχομένως να έχεις πάρεις προαγωγή ή επιπλέον ανταμειβή για τα επιτεύγματά σου και τη σκληρή δουλειά σου. Αν ανήκεις στον κόσμο των επιχειρήσεων θα έχεις μεγάλη επιτυχία και θα αποκομίσεις κέρδη ή την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα κερδοφόρα. Η υγεία σου θα είναι εξαιρετική και γενικά θα είσαι πολύ χαρούμενος.

Βούβαλος 

Αυτή η περίοδος δεν είναι πολύ ευνοϊκή για σένα. Στα επαγγελματικά σου, θα συνεχίσουν να εμφανίζονται προβλήματα, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τόλμη και ψυχραιμία. Είναι απαραίτητο να λάβεις τις σωστές αποφάσεις και να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες. Τα οικονομικά σου θα είναι μέτρια και θα δυσκολευτείς να εξισορροπήσεις τα έσοδα και τα έξοδά σου. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρξει πλεόνασμα χρημάτων, αγορές ή επενδύσεις πρέπει να μπουν σε αναμονή. Η υγεία σου ωστόσο θα είναι αρκετά καλή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Θα αντιμετωπίσεις αρκετά ζητήματα αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις, τις οποίες όμως θα μπορείτε να τις αντιμετωπίσεις με επιτυχία, με την υποστήριξη συναδέλφων ή των ανωτέρων σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός όμως στη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να μην είσαι εριστικός ή επιθετικός με τους συνεργάτες ή υπαλλήλους σου γιατί θα προκαλείται συνεχώς αναστάτωση. Στα οικονομικά όμως, οι προοπτικές είναι υπέροχες. Με τα επιπλέον χρήματα θα μπορέσεις να κάνεις αγορές, αποταμίευση ή επενδύσεις. Η σχέση με τον/ην σύντροφό σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Η σταθεροποίηση θα εξαρτηθεί από την καλύτερη επικοινωνία και την εκτίμηση προς το πρόσωπό του.

Λαγός/Γάτα

Αρκετά υποσχόμενη είναι αυτή η περίοδος για σένα, παρά τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Θα επανεξετάσεις την απόδοσή σου, τους τελευταίους μήνες και ενδεχομένως να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα για να κάνουν τη ζωή σου καλύτερη στο μέλλον. Στο επαγγελματικό μέτωπο, θα πρέπει να είστε προσεκτικός γιατί κάτι γίνεται στο παρασκήνιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις αμέσως μόλις το μάθεις. Μη διστάσεις να ζητήσεις την υποστήριξη συναδέλφων και ανωτέρων. Εάν είσαι ειλικρινής και εργατικός, η πρόοδος σου είναι βέβαιη. Τα οικονομικά σου από την άλλη θα είναι μέτρια και θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο στην αποταμίευση και όχι σε αγορές. Η ερωτική σου σχέση θα είναι αρμονική και η υγεία σου αρκετά καλή.

Δράκος

Αυτή την περίοδο οι προοπτικές είναι εξαιρετικές και τα οφέλη της θα φανούν και τον καινούργιο χρόνο. Στην καριέρα σου θα εμφανιστούν νέα εμπόδια, ωστόσο θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις άμεσα και με ηρεμία. Τα οικονομικά σου θα είναι εξαιρετικά και μπορεί να έρθουν και χρήματα από απροσδόκητες πηγές. Ένα ποσό θα το διαθέσεις για επενδύσεις ή αγορές, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττά έξοδα ή μεγάλα ρίσκα. Η ζωή με τον/ην σύντοφό σου θα είναι ευχάριστη και θα περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Φίδι

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα. Η σταδιοδρομία σου θα παρουσιάσει πρόοδο, παρά τα πολλά εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Η διατήρηση αρμονικής σχέσης με συνεργάτες και ανωτέρους σου είναι απαραίτητη, προκειμένου να πάρεις τη βοήθειά τους και να επιλύσεις τα προβλήματά σου. Απόφυγε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Από την άλλη, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν άνοδο. Θα έχεις περισσότερα χρήματα για να επενδύσεις ή να αποταμιεύσεις. Αν είσαι μόνος, θα έχει πολλές ευκαιρίες να μπεις σε μια ερωτική σχέση και μπορεί να βρει τον/ην σωστό/η σύντροφο. Η υγεία σου θα παραμείνει καλή, αν ελέγξεις το άγχος απ’ τις διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Άλογο

Δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, μάλλον θα υπάρξουν πολλά εμπόδια κι όχι μόνο δε θα έχεις την υποστήριξη συναδέλφων και ανωτέρων σου, αντίθετα, μπορεί κάποιος να σε επιπλήξει για την αποτυχία σας να επιτύχετε τους στόχους που σου είχαν θέσει. Οι σχέσεις σου, κυρίως οι ερωτικές, επίσης, θα εμφανίσουν σοβαρά προβλήματα. Θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες για να τις διατηρήσεις, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου. Η υγεία σου θα είναι ευαίσθητη και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός και να μην εκτίθεσαι σε κινδύνους. Μην υποτιμάς μια ενόχληση και απευθύνσου στο γιατρό σου!

Κατσίκα/Πρόβατο 

Αυτή η περίοδος είναι τυχερή για σένα, ωστόσο, θα υπάρχουν εμπόδια που πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις. Ενδέχεται να εμπλακείς σε μεγάλες διαφορές και διενέξεις και ορισμένες από αυτές θα είναι δύσκολο να επιλυθούν φιλικά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Σίγουρα θα υπάρξουν και αρκετές καλές στιγμές. Η σχέση με τον/η σύζυγό σου θα είναι ταραχώδης και θα χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς για να μην διακοπεί. Να προσέχεις την υγεία σου και μη διστάσεις να επισκεφτείς κάποιο γιατρό, αν νιώσεις την παραμικρή ενόχληση. 

Πίθηκος 

Οι προβλέψεις για αυτή την περίοδο είναι θετικές και ενθαρρυντικές. Επαγγελματικά, θα υπάρξει ανάπτυξη και θα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολα. Η σχέση με τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους σου θα είναι εγκάρδια. Και στα οικονομικά φαίνεται μια αύξηση του εισοδήματος, που θα σου επιτρέψει να επενδύσεις σε κερδοφόρα μέσα ή να κάνεις καλές αγορές. Μόνο η ερωτική σου σχέση δε θα είναι τόσο καλή. Τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν με καλύτερη κατανόηση και περισσότερη επικοινωνία με το ταίρι σου. Η υγεία, εκτός από κάποιες μικροενοχλήσεις, δε θα έχει πρόβλημα. 

Πετεινός 

Η τύχη δε φαίνεται να είναι με το μέρος σου, αυτή την περίοδο. Οι επαγγελματικές προοπτικές δεν είναι πολύ ελπιδοφόρες και πρέπει να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά και να περιμένεις υπομονετικά να ανταμειφθείς. Τα οικονομικά, πάλι, θα είναι μέτρια, οπότε θα χρειαστεί να αναβάλλεις κάποια πλάνα σου, ενώ σημαντικό είναι να εξοικονομήσεις χρημάτων για το μέλλον. Η ερωτική σου σχέση επίσης είναι ευαίσθητη και θα προσπαθήσεις σκληρά για να διατηρήσεις τη σταθερότητα. Πειρασμοί θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, όμως καλό θα ήταν να μην ενδώσεις γιατί θα μπλέξεις περισσότερο τα πράγματα. 

Σκύλος

Αυτή την περίοδο θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, που θα είναι ο καρπός από τη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει κατά τη διάρκεια του έτους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σου θα είναι εξαιρετική. Μπορεί να έρθει μια προαγωγή αλλά και αύξηση μισθού. Όπως άλλωστε φαίνεται, στα οικονομικά σου θα υπάρξει άνοδος και το χρήμα θα εισρρεύσει. Το ίδιο καλά θα είναι και τα ερωτικά σου κι αν έχεις σχέση, θα απολαύσεις ένα ήρεμο, οικογενειακό περιβάλλον. Χωρίς άγχος, φυσικά κι η υγεία σου θα είναι υπέροχη κι εσύ χαρούμενος και αισιόδοξος.

Χοίρος 

Όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου τα πράγματα δεν πάνε καλά, αυτή την περίοδο. Ίσως όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς για την καινούργια χρονιά. Δύσκολα θα καταφέρεις να φτάσεις τους στόχους ή τις απαιτήσεις των ανωτέρων σου στη δουλειά σου κάτι που θα σου δημιουργήσει αρκετό άγχος. Ωστόσο, αν επιμείνεις και παραμείνεις αισιόδοξος μπορείς να ελπίζες σε ένα καλύτερο μέλλον. Η σχέση με τον/ην σύντροφό σου πιθανόν να μπει σε κίνδυνο από μια εξωσυζυγική περιπέτεια. Είναι σημαντικό να παραμείνεις πιστός στο ταίρι σου στο γάμο για να αποφύγεις τον χωρισμό.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss